- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #13160 üzenetére
Épp tegnap vittem el egy 1,5 órás futó körre a W-King D8-at. Éppen belefér a futóhátizsákomba. Mázli, hogy a mély a két végen helyezkedik el ( nem fojt akkorát a dupla szövet ) és az akku idő is kiváló. A hátamon a szabadtéren elengedhetetlen a torzításmentesség max. hangerőn. Ez pont az egyik legerősebb pontja. Tehát nem bántam meg, hogy hallgattam Rád, amikor megvettem
40e-ért kaptam a sztereó hangzást, egy udvarban már zavaró a két készülék. Nem lehet normálisan beszélgetni és a szomszédokat is zavarná. Tehát ott elvagyunk az Extreme 1 20% hangerőn
A fórum alapján a következő majd egy Boombox 2-es lesz, de ezeket se használom ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest