- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Acélfarkas #12494 üzenetére
Már írtam a Soudcorenak hogy lehetséges lesz-e a Motion Boom/Motion + egyesülés.
Amit én elvárnák minimum 2X70/75 mm Woofer+2 Tweeter
5.0 Bluetooth és APTX Kódek.
Árazás meg mondjuk 150 dollár, még ez is fele ára az Xtreme 3-nak.
Ha megnézzűk a Motion+/Motion Boom árát, akkor nyilván való hogy több pénzből még jobbat tudnának létrehozni.
A Motion+ Jött 2019 nyarán, a Motion Boom 2020 decemberében.
Szóval 2021/2022-ben is jönnie kéne egy új hangszórónak.
Bár én úgy olvastam a forumon hogy egyenlőre a Bluetooth Headsetekre mentek rá, azokat fejlesztik és dobják ki gőzerővel.
Azzal egyet értek hogy fogatyú szerintem is ronda, és a vállpánt sokat dobna a megjelenésen.De mindegy ezért az árért az ember nem kap jobbat. Ahogy írtam a Konkurencia hangszórói jelentősen drágábban mennek.
Egyenlőre szerintem megint oda jutottunk hogy a pang a piac.
A szereplők elfoglalták a piaci részűket, és azokat lehet venni ami forgalomba van. De úgy el kell telnie 2 évnek általában hogy valami valóban jó cucc érkezzen a piacra. -
B1T3
Topikgazda
válasz
Acélfarkas #12494 üzenetére
Egyetértek. Cserébe az egész háza lehetne minimálisan annyival nagyobb, hogy kapjon 2 db magashangszórót, így pedig kiegyensúlyozottabb hangképe legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest