- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Kardos.N #12019 üzenetére
Tartok tőle, hogy erre a kérdésre itt nem fogsz választ kapni. Meglehetősen ismeretlen (számomra legalábbis) márka. Ugyan van magyar oldal, de az árak túl szépek ...
Ezt a "jó chip"-et, hol olvastad? Sok hangszórójukban még bt. 4.2 van. Ettől persze lehet jó, de ... nem is tudom. Ennyi pénzért, ekkora hangszóró, és ekkora teljesítmény ...
Keresni kell egy boltot, ahol meg lehet hallgatni. Vagy rápróbálsz, és ha nem jó, visszaküldöd.
Végül is, az árukeresőn van 1db 5 csillagos értékelés. Lehet ennyiért nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kés topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest