Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
makoss #11933 üzenetére
Csak a Charge 3-nál volt ez a gond,az utána kijött szériáknál nem olvastam erről panaszt.
Másik:
Wifis hangszórók nem tudnak rádiót fogni.
Minek is tennék,hiszen neten (Pl: TuneIn) szinte minden rádió elérhető.
Ha akku is kell,akkor nem sok választásod van (mondjuk a korábban említett Sonos Move).
A wifis és kijelzős hangszórók jórésze otthoni multiroom hangszóró,kell nekik a 230V.
Kijelzős pl a Harman Kardon Citation széria.
Hangban panasz nem lenne rájuk,de nem olcsók.Hordozható cuccokat és wifis hangszórókat külön kell kezelni,2 különböző kategória,nagyon kevés az átfedés,kevés olyan van ami mind2 kategória tulajdonságaival rendelkezik.
USB bemenetet lejátszással meg pláne nem fogsz találni rajtuk,ezt a featuret jobbára az olcsóbb nem túl nagy nevű termékek tudják,kivéve a JBL Partybox széria,de ezek meg nem wifisek.
3 opciód van:
-BT,Wifi,hordozhatóság,de se fm,se usb (Pl a Move)
-BT,hordozhatóság (kompromisszumokkal),usb,de fm nincs,se wifi (JBL Partybox 100/110,esetleg hasonló kaliberű Sony,vagy mondjuk JBL On-The-Go)
-Wifi,BT (nem mindegyikben van),kijelző (ez sem mindegyikben van),de se fm,se usb és 230V kell neki (HK Citation,Bose,Denon Heos,Sonos egyéb hangcuccai)Valamikből engedned kell,mert sajnos az általad leírt elvárásoknak maradéktalanul megfelelő termék nincs.
Ha a Wifi nagyon fontos,akkor az elég rendesen behatárolja az irányt és leszűkíti a lehetőségeidet.
Igazi svájcibicska hordozható hangszóró nincs,legalábbis én még nem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sonic Racing: CrossWorlds teszt
- E-roller topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest