- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
dave_gahan #10985 üzenetére
"Nah, viszont ha jól látom, perpill nincs már Alin a Boom-ból..."
Ma reggel úgy láttam visszakerült a lengyel raktárból szállított Boom az Anker hivatalos Ali shopjába, még 16 darab elérhető. Három 10 Gbps-s USB adatkábellel (magadnak, barátaidnak vagy fel a Vaterára) együtt is nézd meg az árát, ha javasolhatom. -
hcol7
senior tag
válasz
nem vagyok biztos benne, hogy forintszamlarol usd ben fizetve a bank nem eurora valtja-e at eloszor, es utana usd-re.
sot, sajnos ez a valoszinubb. -
borbar
tag
válasz
Érdemes egyszer megnézned, ellenőrizned, hogy a különböző devizában szereplő árak vajon, ha Revoluttal és/vagy MNB középpel váltasz mekkora különbséget generálnak Forintban a végén.
A HUF nem kurrens odaát, az alis HUF/USD marzs jóval magasabb, mint az USD/EUR, de mindegyiké jóval magasabb, mintha USD-ban fizetnél a PayPal accountból mögötte a USD-ra állított Revolut kártyával, számládról, amit Forintban töltesz fel. Havi tízezre költésnél éves szinten legalább 5ezer Forintot spórolnál. -
Aidan85
aktív tag
válasz
Inkább 63,17: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest