Hirdetés
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Ha minél olcsóbb akkor ahogy a többiek írták a Tribit Xsound go, esetleg Xsound Surf ami nagyon olcsón kapható.
Xsound go-ból van ugraded verzió 16 watt teljesítménnyel, ami teljes hangerőn jobban megtartja a basszust.
Szerintem fölösleges ettől drágábbat venni ha arra sincs garancia hogy használni fogja!
Azért fölösleges drágább hangszóró hogy a polcon porfogó legyen. -
<Adamsky>
nagyúr
Xsound Go (amazon.de) - amit Acélfarkas ajánlott is ajánlott -, vagy ha "belefér", akkor MaxSound Plus (amazon.de). Édesanyádnak szerintem már az XSound Go is bőven elég (lehet, nem tudom mennyire szereti "bömböltetni" a zenét
), de ha rászánod a pénzt, akkor a MaxSound Plus szvsz. (nekem volt mindkettő) talán (még) jobb választás a nagyobb teljesítmény, és a ki/be- kapcsolható mély-kiemelés miatt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért fölösleges drágább hangszóró hogy a polcon porfogó legyen.
), de ha rászánod a pénzt, akkor a MaxSound Plus szvsz. (nekem volt mindkettő) talán (még) jobb választás a nagyobb teljesítmény, és a ki/be- kapcsolható mély-kiemelés miatt.