- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Pár perc kattintgatás után jó a benyomásom?
Úgy látom van ez a termékvonal, amit linkeltél, ez a batyuban kicsi, könnyű, övre akasztható, hóálló és ad egy kis öblösséget az orgánumnak. Szóval ez a hegymászós telefonkihangosító, hogy ne kelljen mászás közben kiabálni. Ez az ilyen-olyan mini hangszóróval szerelt passzív radiátoros cucc ez oda teli találat kihangosítónak. Ezek a mini hangszórók viszont bevallottan a specifikáció szerint 200-300Hz-től szólnak és a mély csak zeneileg értékelhetetlen játék a levegővel, nyilván nem is zenére való, hanem beszédre.
Ezt koppintják ezren, meg van a boom box, ami nagy és az a cél, hogy a zene leverje a vesémet én meg a kettő között gondoltam valami kismagnós feelingre valami 10cm-es szélessávú hangszórót képzelve el, de akkor ez kéz bilibe lóg jól gondolom, mert ez a BT termékfejlesztés kismagnós irányba nem is ment igazából soha (?) így olcsón csak az van, ami boom box akar lenni, de mini méretben és ez az erőlködésnek az a formája, aminek becarás a vége...
Stimmel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest