Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Czimby
üzenetére
Bluetooth Lautsprecher Tribit XSound Go [Upgraded] 16W
Amit linkeltem neked ha rákatintasz igy irja. Nem az én készülékemben van a hiba.Gondoltam leirom, azért olyan nagy különbségekre nem kell számitani. A Tribit jó minőségü hangfalakat gyárt, Xsound Go és a Surf egyaránt a Earfun Go méret és suly csoportja.
Most nem akarom az Earfunt se agyon dicsérni, még Tribitet nem hallottam. De oluv tesztjében az ugraded verzió sokkal szebben szólt.
Ahogy elnézzem a Tribit Surf is teljesen jó hangszóró lett, egy tesztben az magas hangok szebben jöttek ki mint az EarFU-góból.Nem kell ezt annyira túl parázni, amiket linkeltem hangszórók mindegyik szépen szól és minőségi hangzást nyújt.
Ha Tronsmart lenne köztük akkor megérteném hogy félsz
T6 torz mélyei ota nekem is voltak álmatlan éjszakáaim!
De a T6 MAX is valahogy kizárolag a mély hangokra koncentrált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest