- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
Üdv
Túl sok tapasztalatom nekem sincs, és nem vagyok audiofill, a lényeg hogy szóljon valami, viszont a jót igen hamar meg tudom szokni (:
Eddig nekem ugye volt az a noname xqbeat, és most nagyon nyomott áron beszereztem egy JAM Heavy Metal típusú hangszórót. Az xqbeat-ről a környezetem véleménye (és azért az enyém is) az, hogy igazán szépen szól, magas hangerőn is, nem érezni "erőlködést" rajta. Igaz, mélyek nem nagyon vannak, de tisztán szépen szól. Valaki mindíg jött összehasonlítani valamivel, eléggé átjáróház ahol használom, tehát sok számomra ismeretlen bigyót hallottam mellette.
Namost ehhez képest a JAM az valami teljesen más kategória, olyasmi (persze eltúlozva) mint egy sokol rádió egy hifi toronyhoz. Egészen negyed hangerőig... Ott a JAM totál elfogy, elkezdi össze vissza vezérelni a mélyeket. Ha nem tud egy hangot leképezni, egyszerűen elveszi a hangerőt, ahelyett hogy kihagyná (a basszusról beszélek...) a számára képtelen hangokat. Olyan totál doboz hangja lesz. Szóval szerintem házibulit nem kell vele tartani (mondjuk egyikkel se...). Most egy borzasztó erős kritikát fogalmaztam meg egyébként, lehet úgy tűnik lehúztam nagyon, de most jelenleg ha jól tudom olyan húszezerért megvehető szinte bárhol. Mivel hallottam szólni, nekem az a negyed hangerő olyan meggyőző hogy megvenném, adnék érte húszat (pedig ez rohadt sok pénz egy ilyenért...).
Még azt is hozzátenném, elképzelhető hogy "járatni" kell a hangszórókat, és a negyed hangerőből lehet hogy sokkal több is lesz. Illetve én kábellel kötöm össze a laptoppal, semmi különös hangkártya (realtek), winamp equalizer nélkül (az csak ront rajta bármit állítok úgy tűnik).A fentebbi listádból én mindenképpen a flip2-őt választanám. A Sony-t volt szerencsém hallani, és nem egy liga a Flippel ez biztos, a másik kettő is inkább olyan szükségmegoldásnak tűnik, de persze ettől még lehet szép hangjuk! (amíg meg nem hallasz egy komolyabbat). A Sonyt venném meg legkevésbé, illetve szóba se jöhetne nálam, főleg ennyiért.
Ha húszat hajlandó vagy rá áldozni, és nem akarod üvöltetni, ablakot rezegtetni, akkor ajánlom a JAM Heavy Metal típust. Elég nagy aksi van benne, sokáig bírja (relatív), viszont nem az az igazán zsebredugva utcán üvöltettethető hordozható kategória. Több mint fél kiló, és a kiterjedése is a legnagyobbak közé emeli (oké, fele akkora mint a nézegetett Blaupunkt, szóval ez gondolom nem probléma).
Még egy dolog (bocsi hogy ilyen hosszú lettem), nagyon de nagyon sokat számít milyen felületre rakod le ezeket a kütyüket! Hatalmas különbségek vannak (fa íróasztal, üveg, kő, márvány stb...), lehet nagyokat csalódni pozitívan, negatívan. (:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest