Hirdetés
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Régóta töröm már a fejem BT hangszóró vásárlásán. Kezdek a napokban eljutni oda, hogy vásárlás is legyen belőle.
Egy ismerősöm mutatott egyet nemrég, neki JBL Charge 2+ -a volt.
A 90 -es évek discó zenéiből tartott bemutatót. Nagyon meggyőzően szólt. Szép tiszta hangja volt és volt benne mély, magas, közép, szóval minden.
Viszont annak kicsit sokallom az árát.
Néztem webshopban "sima" JBL Charge 2 -t és Flip 3 -at, azok valamivel olcsóbbak, de még mindig eléggé drágák.
A napokban láttam a helyi Tescoban leárazva egy egész szimpi BT hangszórót. Pure Jungo S3X volt a típusa, 6000 Ft volt, ebben az árban egy elég jó méretes masszív cucc volt, elég jónak tűnt. Az volt rá írva, hogy hiányzik a dobozból valami BT stick. Otthon próbáltam utána nézni mitől van szó, arra jutottam, hogy ránézésre egy sima USB -s BT cucc, ezért talán pótolható másikkal is. Persze mire vissza mentem már elvitték, úgyhogy nem jutottam el a kipróbálásig, pedig nagyon ígéretesnek nézett ki a cumó.
Így az "olcsó lehetőséget" elbuktam.
A kérdés:
Ha szeretnék valami normális cuccot, ami szépen szól minden hangerőn és ha kell hangosabb is tud lenni, akkor mit tudnátok ajánlani?
Ja, és ha lehet, akkor azért ne legyen horror ára!Köszi előre is a segítségeteket!
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest