Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Régóta töröm már a fejem BT hangszóró vásárlásán. Kezdek a napokban eljutni oda, hogy vásárlás is legyen belőle.
Egy ismerősöm mutatott egyet nemrég, neki JBL Charge 2+ -a volt.
A 90 -es évek discó zenéiből tartott bemutatót. Nagyon meggyőzően szólt. Szép tiszta hangja volt és volt benne mély, magas, közép, szóval minden.
Viszont annak kicsit sokallom az árát.
Néztem webshopban "sima" JBL Charge 2 -t és Flip 3 -at, azok valamivel olcsóbbak, de még mindig eléggé drágák.
A napokban láttam a helyi Tescoban leárazva egy egész szimpi BT hangszórót. Pure Jungo S3X volt a típusa, 6000 Ft volt, ebben az árban egy elég jó méretes masszív cucc volt, elég jónak tűnt. Az volt rá írva, hogy hiányzik a dobozból valami BT stick. Otthon próbáltam utána nézni mitől van szó, arra jutottam, hogy ránézésre egy sima USB -s BT cucc, ezért talán pótolható másikkal is. Persze mire vissza mentem már elvitték, úgyhogy nem jutottam el a kipróbálásig, pedig nagyon ígéretesnek nézett ki a cumó.
Így az "olcsó lehetőséget" elbuktam.
A kérdés:
Ha szeretnék valami normális cuccot, ami szépen szól minden hangerőn és ha kell hangosabb is tud lenni, akkor mit tudnátok ajánlani?
Ja, és ha lehet, akkor azért ne legyen horror ára!Köszi előre is a segítségeteket!
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Garmin topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest