- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Régóta töröm már a fejem BT hangszóró vásárlásán. Kezdek a napokban eljutni oda, hogy vásárlás is legyen belőle.
Egy ismerősöm mutatott egyet nemrég, neki JBL Charge 2+ -a volt.
A 90 -es évek discó zenéiből tartott bemutatót. Nagyon meggyőzően szólt. Szép tiszta hangja volt és volt benne mély, magas, közép, szóval minden.
Viszont annak kicsit sokallom az árát.
Néztem webshopban "sima" JBL Charge 2 -t és Flip 3 -at, azok valamivel olcsóbbak, de még mindig eléggé drágák.
A napokban láttam a helyi Tescoban leárazva egy egész szimpi BT hangszórót. Pure Jungo S3X volt a típusa, 6000 Ft volt, ebben az árban egy elég jó méretes masszív cucc volt, elég jónak tűnt. Az volt rá írva, hogy hiányzik a dobozból valami BT stick. Otthon próbáltam utána nézni mitől van szó, arra jutottam, hogy ránézésre egy sima USB -s BT cucc, ezért talán pótolható másikkal is. Persze mire vissza mentem már elvitték, úgyhogy nem jutottam el a kipróbálásig, pedig nagyon ígéretesnek nézett ki a cumó.
Így az "olcsó lehetőséget" elbuktam.
A kérdés:
Ha szeretnék valami normális cuccot, ami szépen szól minden hangerőn és ha kell hangosabb is tud lenni, akkor mit tudnátok ajánlani?
Ja, és ha lehet, akkor azért ne legyen horror ára!Köszi előre is a segítségeteket!
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest