Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

Nem akarok flamet abból, hogy melyik a tuti preset (Uboom X, Oluv EQ-ról beszélek ...).
    A lényeg, – ahogy azt már milliószor írtam – hogy ez végre egy olyan cucc, ami esetén szerintem a felhasználók 99%-a megtalálja az ízlésének megfelelő hangzást.

#19396 Cyborg
    " ... a HK GO PLAY 3, de ez 1/3-ad annyiba kerül, azért vesszük ezt ... "
    A HK Go Plus Play 3 csak egyféleképpen képes szólni: jó sok basszussal, de kisebb hangerőn ennek ellenére mégsem olyan jó, mint az Uboom X. Az alsó hangszóró okán már az elhelyezése sem könnyű. Kültéri használat esetén pedig az ember igen hamar szembetalálhatja magát annak sérülékenységével.

" ... nagyon búgnak benne Balázsék ... "
    Ebből is látszik, hogy az Outdoor, az tényleg (inkább) Outdoor-ra (és zenére) van, ahol a mélyek könnyebben "elszállnak" (magyarán vissza kell pótolni).

All-in-all lehet, hogy valakinek egyik beállítás szimpatikusabb a másikkal szemben, de sokan (köztük én is) azt részesítik előnyben, ha a zene – közel – úgy szólal meg, mint ahogy azt anno a szerzője megálmodta.
    Érdemes a YT-n – egy jobb fülessel – pár olyan binaural felvételt meghallgatni, aminél az eredeti számot is bejátsszák ("Csöcsi" szokott ilyet). Néha engem is meglep, mennyire más (kicsit talán még "vérszegényebb") az eredeti felvétel ahhoz képest, ami kijön az adott hangszóróból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés