- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18300 üzenetére
Dockintol kicsit mélyebbre ment de nem adott több baszust!
Zeneilag a Dockin simán alázta és minden téren jobb volt.(UBoom X)
Nem minden telefonon működik jól, ki próbáltam P30 Pro tőkéletesen megy nincs torzítás se más gondok. Úgy volt majd veszek én az Uboom X-ről videót youtubera, MI A2 Lite-al rá csatlakoztam régi telefon és egyszerűen torzítás jelent meg. Már fél hangerőn is túl vezérelt a basszus és torzít. Mondom WTF?
Biztos ritka eset de előfordulhat, ha így oda lőki valaki a hangerőt simán kilőheti főleg Boom XXX módba.
Csak ha valami ismerős mondjuk mondja "Hadd csatlakozak rá" Meg majd ő rak valami " Bass Boost zenét" és az ő telefonja pont az a model ami túl vezérli a hangerőt akkor kakuk. Szerencse én figyeltem és éreztem valami nem stimel így nem vittem magasra.
Gyári Flat EQ 4.2 Bluetooth nem értem mire fel torzít. VLC Player mellet ment.Uboom X P30 Proval nagyon jól ment, ritka de biztos van olyan telefon ami túlvezérli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest