- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18300 üzenetére
Dockintol kicsit mélyebbre ment de nem adott több baszust!
Zeneilag a Dockin simán alázta és minden téren jobb volt.(UBoom X)
Nem minden telefonon működik jól, ki próbáltam P30 Pro tőkéletesen megy nincs torzítás se más gondok. Úgy volt majd veszek én az Uboom X-ről videót youtubera, MI A2 Lite-al rá csatlakoztam régi telefon és egyszerűen torzítás jelent meg. Már fél hangerőn is túl vezérelt a basszus és torzít. Mondom WTF?
Biztos ritka eset de előfordulhat, ha így oda lőki valaki a hangerőt simán kilőheti főleg Boom XXX módba.
Csak ha valami ismerős mondjuk mondja "Hadd csatlakozak rá" Meg majd ő rak valami " Bass Boost zenét" és az ő telefonja pont az a model ami túl vezérli a hangerőt akkor kakuk. Szerencse én figyeltem és éreztem valami nem stimel így nem vittem magasra.
Gyári Flat EQ 4.2 Bluetooth nem értem mire fel torzít. VLC Player mellet ment.Uboom X P30 Proval nagyon jól ment, ritka de biztos van olyan telefon ami túlvezérli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest