- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
jesszjessz #16952 üzenetére
Motion 300 nekem bejött. Nagy csodát nem kell várni tőle. Hangerő rendben ,szép hangzás meg van kis mély is. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni. Napi 20percet szoktam használni kb így nem számolgatom. Jelenleg kuponnal és szállítással 63 euro ami eléggé emészthető ár érte. Motion boom van még ami viszont 10 órával több üzemidőt ígér az előbbihez képest és "balaton állóbb" mert tud lebegni. Motion 300 is vízálló, de szerintem elsüllyed(nem próbáltam). Erre viszont jelenleg nem látok kupont így csak a szokásos 10%os feliratkozós van. Így olyan 85 euró lenne a vége. Szokott ez is lenni akcióban ha nem sürgős akkor ezzel is be lehet mászni 30k ft alá. Ha meg tudsz barátkozni az árával és a külsővel vagy tudsz várni kicsit akkor a Boom jobb vétel lehet. A Jbl Flip-et én nem ajánlom. Összeeresztettük a Motion 300-al és csúnyán elvérzett. Wonderboomot meg nem ismerem, de google képek alapján nem túl bizalomgerjesztő számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged