- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Karácsonyra kaptam egy Proda márkájú bluetooth mikró hangszórót, Proda-S10. A terméket nem találom a neten, csak ezt a képet, a hozzávaló a leírás elég szegényes. 3 W-os, 5 órás üzemidő, TF kártya támogatás, van rajta mikrofon, no meg a bluetooth, amely 10 m hatótávja van. Illetve az van még ráírva, hogy Aux jack-et is támogatja. Ennek nagyon megörültem, van egy Sandisk Clip Sport mp3 lejátszóm, és nem mindig szeretem fülhallgatóval zenét hallgatni, van rajta jó pár giga zene. A gond az, hogy nézegetem, nézegetem a hangszórót és csak nem találok rajta jack bemenetet. Helyette B tipusú mini-USB, amelyre rá van írva DC5V/AUX.
Kérdésem, hogyan tudnám megoldani bluetooth nélküli mp3 lejátszómat összekötni a hangszóróval. A TF kártyával próbáltam bedugni, lejátsza a zenét, de rémes a hangszóró gombja, jobb lenne, ha a zenét a lejátszóról állítanám be.
Vegyek egy B-type Mini-UB to Jack vezetéket, vagy nem jönne be? Ebay-en biztos van, de egy hónap, míg megjön...
Valakinek már volt hasonló problémája és meg is oldotta? Lehetőleg ne kelljen áramforrá hozzá, hogy működjön a rendszer.Előre is köszönöm a választ!
No meg Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest