Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Munkahelyi meg néha otthoni felhasználásra keresek valami alap modellt, ami már vállalható. Semmi extra nem kell.
Kiraknám magam elé az íróasztalra, vagy kicsit magasabbra, azt szólna munka közben. Ebből adódóan, mivel közel lenne hozzám, stereot szeretnék és inkább szebben szóljon, mint hangosan. A valamennyire kiegyenlített hangzást szeretem, ha ez játszik esetleg az olcsóbb kategóriában. Volt egy JBL Flip 5-öm, amit most tesómnak adtam, mert olyan ergyán szólt, hogy inkább faterom ezer éves Sokol-403-asát hallgattam volna. Szerencsére használtan, olcsón jutottam hozzá. Nem is értem mi kerül ezen 30+ ezerbe. Még az előtte lévő Samsung level box-om is jobb volt. Bocsánat, hogy elkalandoztam kicsit.
20 k-t szánnék rá, esetleg 30-at, ha nincs annyiért és lehet használt is. Ajánljatok valamit légyszíves.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin topik
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest