Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
válasz
Hikvision
üzenetére
Hy ma vettem egy ilyen billionton 160m es hiperszuper adaptert amit az XPsp2 képtelen felismerni. Csak a rühes driver CD-vel amivel ugyan látja a telefont de a keretprogram kb. szart se ér. De mivel az XP nem látja nem ugrik elő bluetooth menü tehát semmit nem tudok állítani. Na ez mitől van. Mobtime kiírja hoigy rossz BT telepítése vagy nincs is csatlakoztatva bt. se küldeni se fogadni nem tok.
-
Laca 012
őstag
válasz
Hikvision
üzenetére
Hali!
Na ilyen kis csodát vettem én is...
A müanyag tok felét kitölti a panel, és az antennának nevezett müanyag pálcika közelébe sem ér a panelnek... Azon kivül, hogy útban van semmi értelme.Tehát legjobb esetben is jobb ha classII (10m-es) A cd-n lévő driver az x64-es vistávak olvashatatlan, csak xp-s gépen látszanak a file-ok...A softwaregyártó honlapjáról letölthető vista kompatibilis 3.2.2.8-as driver 5MB korlátos..(bluesoleil) elvileg 15 dolcsiért meg is vehetnéd, de azt írja, hogy töltsd le a korlátozott verziót és annak help-jében van a megvásárolási lehetőség.Ami ott is van (buy gomb), csak a hivatkozás ahová mutat az az explorer szerint nem elérhető... Tehát megvásárolni sem tudom a 2250Ft-os adapteremhez a 3-4000Ft-os drivert...A programhoz létezik 2 féle törés is (exe file csere és patch ), de csak xp-n megy...Vistán nem kap ip címet az adapter csatlakozáskor, tehát nem kommunikál....(törés után)
Na erre varrjatok gombot!
Ja! és én GPS-hez használnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi