Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
szucsi
őstag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Senkit nem lehet ma Magyarországon így befenyíteni. Amíg az a 300 Ft árkülönbség ennyire sokat számít, senkit nem fog érdekelni, hogy miután kiadta a pénzét, hogy fognak vele bánni, ha valami nem klappol. Sem szabotálni nem fogja a boltot senki, mert sajna a legtöbb embernek csak az ár számít.
Mindig megfogadom, hogy drágább cégnél fofok vásárolni, mert elvárom, hogy a magasabb árért a szerviz, garancia, ügyintézés is korrektebb lesz, érteni is fognak hozzá, nem néznek madárnak, és nem b@sznak át.
De ez is csak heurisztika, lehet, hogy simán többet profitál a drágább cég, vagy több a rezsije.
Közhely, de az akciós párizsi mindig finomabb, úgy tűnik régi reflex, hogy -100 Ft-ért hajlandó az ember a világ végére elmenni. Sajnos én sem tudok az árnak ellenállni, szívok is lépten-nyomon.
Bele kell tanulni ezekbe a dolgokba. -
Protoss
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Hali!
Volt már pár ilyen témájú topic sőt messzemenően bizonygatták itt egy másnak a gazdasági, fogyasztói, kereskedői beállítottságú embrek az igazukat, de ha tetszik, ha nem a vevők az árra reagálnak a leggyorsabban. Tehát mistral tipusú cégek vannak, voltak és lesznek.
Valamint mindenki mást favorizál ebből adódóan egy cég sem lesz hibátlan tehát mindenki csak panaszkodni fog. Inkább mindenki azt írja le ahol meg volt elégedve. Kedvenceim:
- a Users nagyon szimpi (bár első találkozáskor az egyik eladónak elég kemény modora miatt kicsit berzengtem, de végülis a szándékot nézve láttam, hogy jót akart)
- Bluefishsel sem volt nekem gondom
- Aqua a szervizes srácok nagyon korrektek voltak, de az eladók tényleg olyan mekisek (Mit adhatok? gyorsan kérem a következőt)
Ami a mistralnál is durvább, hogy bizony vannak cégek főleg vidéken: Drágák és mocskok is. Az eladás után már senki vagy és bizony ők a kezdőkön, szülőkön és elesetteken élősködnek, akik nem tudnak bp felutazni vagy csak nem értenek a géphez.
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
átírtam valami szalonképesre. Mindenesetre semmi esélyed/esélyünk, hogy csődbe vigyük őket. tudod, hogy hányan olvassák a fórumot azok közül, aki náluk vásárol? néhány %, elenyésző.
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egérpad topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest