Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• karib

addikt

válasz Lord Mixxx #54 üzenetére

Hát igen, részben ezért is kerülnek annyiba a brand gépek, mert nem csak összehánynak egy rakás alkatrészt, hanem kicsit össze is tesztelik őket - ezért is szűkebb a konfigurációk választéka. És nem mindig éppen a legolcsóbb Ge2MX-et rakják bele, hanem a "bemért" típust. Meg ilyenek. Ezt persze sokan nem hajlandók megfizetni, viszont akkor nem szabad csodákat elvárni - bár lehet örülni, ha minden hibátlanul megy, és fele zsetonból megúsztuk. Így itthonra jól elvagyok a saját építésű gépemmel, de ha a multinacionális vállalatomnál kéne 2000 hálózatba kötött PC-t lecserélni, valszeg nem én kezdeném összeépítgetni, hanem megvenném kompletten az egész rendszert egy szolgáltatótól, legyen az ő gondja és felelőssége, hogy nekem hibátlanul működjön, ugyanis az én időm másra kell.

"It all boils down to", azaz a lényeg: kinek mennyit ér az ideje. Itthon sajnos a legtöbb embernek túl sok ideje van :(

Új hozzászólás Aktív témák