- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Nekem ez jött le...
Korábban csak Nero-t használtam (első CD , DvD íróhoz kapott verziók és így tovább...) de ma már nem olyan mint régen volt.
Hozzáteszem, hogy én BluRay -be pl. csak "adat" lemezt írok (mp3 , divx filmek , .mkv -k) külön BluRay Filmeket nem írok, mert nincs asztali lejátszóm (csak DvD) és nem is lesz mostanába (nem tervezem) mivel van pár USB -s HDD -m (2TB+/db) amin külön tárolom a 720p és 1080p .mkv filmeket és TV-re kötve (USB) nézem azt.Nem mondom, hogy nem jó az IMGBrun , de nekem nem jött be igazán... (számomra ez a "CyberLink" komplett csomag is megfelelő pl. amit a gépre telepítve adtak /HP/ (teljes verzió) /PowerDvD 12 , Desktop Burning Gadget , Virtual Drive , ISO Viever , Power2Go,/ pl. - ez az IMGBurn filmek (teljes DB-R vagy DvD-R pl.) írására lehet tökéletes választás.
Régebben a "PrimeDisc" DvD lemezt 100 -as csomagban (henger) kaptam (mint ajándék) és jópár hengerrel kiírtam , de ezt nem hangoztatom akkor csak a Nero-t használtam. /és ez elvileg nem mondható minőségi lemeznek, de csak pár darab volt ami error-al zárult.. és mai napig jók a lemezek/ A Maxell DvD-R t is nagyon kedveltem, sokat beszereztem abból is. (én nem szoktam nézni MID -et , nekem ez furcsa is volt BD-R esetén , inkább szokatlan "számomra")
, de véleményem szerint hasznos is a megfelelő quality lemez használata !
BluRay területén nincs még szinte semmi tapasztalatom (20+ lemez...) ezért majd jobban odafigyelek a dolgokra, tanácsokra, mindenre. Személyes tapasztalat is szűkséges a témában.
L
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest