- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
válasz
karicsek #503 üzenetére
Elvileg nem kell neki speciális írásmód, mivel nem olyan hatalmas fileméretekről van szó, mint például egy blu-ray filmnél, vagy mkv file-oknál.
Tehát a sima ISO9660+Joliet, vagy UDF 1.06 is már elégnek kell hogy legyen neki, de szerintem sajnos itt is az számít, hogy milyen programmal írod meg azt a lemezt.
Szerintem Imgburn-t kellene erőltetned, más íróprogramok eléggé felejtősek.
Mondanék egy példát : linux alatt én kde-t használok, annak van a k3b nevezetű íróprogramja, amit szerintem sokan használnak, és semmi gondom nem volt vele addig, amíg nem BD-eket írtam vele. Felismeri, megírja, minden okés, de a lemez használhatatlan lesz.Imgburn a megoldás blu-ray írásban !
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!