Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Draki

aktív tag

Lehet én vagyok nagyon láma (pedig azért jó pár játékot végignyomtam már :) ) és nem így van, de szvsz ez vmi ki****ott nehéz lett a végefelé. Az eleje inkább idegesítő volt (emberkék hangfalra, meg kapcsolókba dobálása stb...), de a vége meg úgyérzem a megcsinálhatóság határán van... Aztán az is lehet csak béna vagyok ehhez. Vki már végigtolta egyáltalán? :D (Amcsi hülyegyerekek akik még a Jedi Academyben és elakdtak lépten-nyomon, hogy fogják ezt végigjátszani? Számomra relytély. :)) )
    Konkrétan most a Zoo Park pályán tartok és úgyérzem, hogy lehúzom magam a rötyin rövidesen... :)) Bejutottam egy épületbe és annak van egy nagyobb terme amibe beugrik miss Rayne a korlát átrúgása után. Itt ki kell nyírni 1 shadow miniont meg az aprólékot (közben egy ilyen csótány lény vagy mi császkál a teremben) és eztán jön egy brutál ellen stukker, dupla-penge kombóval. Mellesleg az emeletről egy csajszi küld shotival folyamatosan... Ha maxra tudom tápolni magam akkor egy végig vitt rage fury leveszi az életének az 1/4-ét, ha mákom van 1/3-át és aztán ott állok a néni előtt letolt gatyával, mert sehol egy emberke akin tápolni tudnék... 1-1-ben rage nélkül meg teljesen esélytelen a dolog.
    Gyanús hogy vmi trükk van a dologban, de lövésem sincs mi lehet az. Pedig ha trükközni kell arra előbb-utóbb rá szoktam jönni. Valaki már megcsinálta ezt a részt? És főleg HOGYAN? :D

Nah mindegy holnap újra megpróbálkozunk vele. ;]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés