Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Lehet én vagyok nagyon láma (pedig azért jó pár játékot végignyomtam már
) és nem így van, de szvsz ez vmi ki****ott nehéz lett a végefelé. Az eleje inkább idegesítő volt (emberkék hangfalra, meg kapcsolókba dobálása stb...), de a vége meg úgyérzem a megcsinálhatóság határán van... Aztán az is lehet csak béna vagyok ehhez. Vki már végigtolta egyáltalán?
(Amcsi hülyegyerekek akik még a Jedi Academyben és elakdtak lépten-nyomon, hogy fogják ezt végigjátszani? Számomra relytély.
)
Konkrétan most a Zoo Park pályán tartok és úgyérzem, hogy lehúzom magam a rötyin rövidesen...
Bejutottam egy épületbe és annak van egy nagyobb terme amibe beugrik miss Rayne a korlát átrúgása után. Itt ki kell nyírni 1 shadow miniont meg az aprólékot (közben egy ilyen csótány lény vagy mi császkál a teremben) és eztán jön egy brutál ellen stukker, dupla-penge kombóval. Mellesleg az emeletről egy csajszi küld shotival folyamatosan... Ha maxra tudom tápolni magam akkor egy végig vitt rage fury leveszi az életének az 1/4-ét, ha mákom van 1/3-át és aztán ott állok a néni előtt letolt gatyával, mert sehol egy emberke akin tápolni tudnék... 1-1-ben rage nélkül meg teljesen esélytelen a dolog.
Gyanús hogy vmi trükk van a dologban, de lövésem sincs mi lehet az. Pedig ha trükközni kell arra előbb-utóbb rá szoktam jönni. Valaki már megcsinálta ezt a részt? És főleg HOGYAN?
Nah mindegy holnap újra megpróbálkozunk vele.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- E-roller topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és nem így van, de szvsz ez vmi ki****ott nehéz lett a végefelé. Az eleje inkább idegesítő volt (emberkék hangfalra, meg kapcsolókba dobálása stb...), de a vége meg úgyérzem a megcsinálhatóság határán van... Aztán az is lehet csak béna vagyok ehhez. Vki már végigtolta egyáltalán?
(Amcsi hülyegyerekek akik még a Jedi Academyben és elakdtak lépten-nyomon, hogy fogják ezt végigjátszani? Számomra relytély.
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)