Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
TriackFeri
aktív tag
Úgy érzem elég ritkán fogok én ide írni. Mindig elfelejtem hogy ez is van

Reggel meló, már rég aludnom kéne. Ritkán szoktam játszani, és persze hogy ilyenkor este jött rám megint
Holnap délután mehetek anyáméknak ajándékot venni a házassági évfordulóra. Csak tudnám mit vegyek
-
TriackFeri
aktív tag
Most indulunk a családdal a temetőbe...
Utána meg megyek a barátnőmhöz
-
TriackFeri
aktív tag
Pár napja vettem egy ADIDAS CAMPUS ST cipőt

Majd teszek fel róla képet
[Szerkesztve] -
TriackFeri
aktív tag
Úgy döntöttem hogy én is nyitok egy blogot. Nem tudom mennyit fogok ide írni, hisz még nem volt naplóm se.
Ma nem kell dolgozni mégis korán keltem. Akár mit cvsinálok nem tudok 6-7 óránál többet aludni. Igaz tavaly fekvőgipszel összejött egy 16 órás alvás.
Ma vagyunk a barátnőmmel 1évesek és 4 hónaposak. Már lassan ki kéne találni mit vegyek neki karácsonyra. Lehet hogy óra lesz belőle.
Már lassan egy hete bicajozni se voltam
Aktív témák
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- Astral Chain - Nintendo Switch
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest