Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Hat belevagnek akkor a kozepibe. Nem is tudom mennyi ido utan ismet ''szabad'' lettem. Meg most is elcsodalkozok ha belegondolok, de szakitottunk az asszonnyal. Az okokat most nem boncolgatnam, pedig eleg nyomos. De legyen eleg ennyi, nagyon felreismertem. Szoval megsem megyek Angliaba...Egyszeruen meg most sem sikerul felfognom, hogy vege. Es ami a legfurcsabb, egyaltalan nem is vagyok kifordulva magambol. Viszont hirtelen felindulasbol ma eldontottem en es 3 masik haverom, hogy felmegyunk 17.-en New Yorkba 5 napra es szetbulizzuk az agyunkat. Azthiszem gyorsan megkell feledkeznem az eddigi eletemrol es minnel elobb tovabb lepni. Amugy nemtudom mivan velem hogy nokrol irok, pedig nem szokasom, foleg nem itt a forumon. De ezt le kell irjam, mert mar szabad.

Tegnap ota dolgozik egy ''lany'' a barban, hihetetlen jelenseg. Ma beszelgettem vele ugy igazan eloszor, tegnap meg csak treningezett. Huhh
Furcsa mert igazan eddig a baratnomon kivul senki nem jott be mint no. Viszont most nagyon rakattantam erre a ''lanyra''. Es hogy miert teszem idezojelbe? /Nem, nem azert mert farka van
- Remelem
/ hanem azert, mert 37 eves. Ami azt jelenti, hogy 15 ev van koztunk. De egyszeruen miota beszeltunk nemtudok nem ra gondolni. Bejon, hogy ramenos, de megsem kurvas. Nahh, hagyjuk ezt a temat, mert ez mar tenyleg kezd fajulni 
Ja es megvalami. Szeptember vegen en es egyik haver megyunk Megadeath es Dreamtheater koncertre Atlantaba. Allat lesz, alig varom. Epp most vettem meg a jegyeket a ticketmasteren. Majd csinalok jo sok kepet, aki szereti a ket zenekart azokkal pedig megosztom. Na ennyit mara, viszonylatas.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fujifilm X
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- Remelem
/ hanem azert, mert 37 eves. Ami azt jelenti, hogy 15 ev van koztunk. De egyszeruen miota beszeltunk nemtudok nem ra gondolni. Bejon, hogy ramenos, de megsem kurvas. Nahh, hagyjuk ezt a temat, mert ez mar tenyleg kezd fajulni