Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
Még nem próbáltam, de asszem megnézem: Bővebben: link eltávolítja a windows összetevőket, mint Media Player, Internet Explorer, Outlook Express...
-
pepepapa
tag
köszi mindenképpen töbször is átolvasom, hogy tanuljak belőle, de egyelőre nem tervezem feltelepiteni, csak azért kérdeztem, hogy meglegyen és az én ilyen jellegü gyakorlatommal jobb ha megvárom amig mások feltérképezik a problémákat és azok megoldásait de ugy gondolom jobb informálodni az ujabb lehetöségekről. mégegyszer köszi. üdv pepe.
-
Superman
nagyúr
A Longhornnal vigyázz, mert Alfa2 fázisban van, nem kezelhető olyan könnyen. Mindenesetre nézd át, amit írtam a letöltés után, hogy egy kis önreklámot csináljak magamnak
:
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=13027&start=60&what=&how=&fid=40 -
Superman
nagyúr
Próbáld meg itt: http://7wrz.uw.hu/
-
Superman
nagyúr
Sp2 angol verzióhoz: ez még csak béta állapotú lehet, hivatalosan ki sem jött.
Az SP1 - et meg innen töltheted le:
http://www.drivers.hu Beírod a keresőbe, hogy Windows SP1, aztán kidobj a találatot. 137 mega. -
pepepapa
tag
Egy ''láma'' kérdést nekem is engedjetek meg, xp prof hun, hoz szeretném letölteni az SP/1a service packot ez egységes az angol ill home verzióval? és hogy -honnan tudnám letölteni a Mikrosoft oldaláról nem sikerült mert a gép amivel netezek nem xp van hanem ME. megvizsgálja és mivel nem talál xp-t megszakad a letöltés. valami tipp ahonnan leszedhető illetve valaki nem tud a fenti verziohoz SP/2-t ? ha jól tudom angolhoz létezik. köszike.
-
Superman
nagyúr
Meg tudod oldani a TweakUi Power Toy programmal. My Computer - AutoPlay - Drivers és a CD/DVD elől kiveszed az ikszet. Ezzel a meghajtóras megszűnik az automatikus indítás és rákérdezés.
A progit innen töltheted le:
http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp -
Vizes8as
csendes tag
Hi
Baromira idegesít ez a folyamatosan rákérdezés a cd-k re és nem tudom hol kapcsoljam ki illetve tudom hogy a program futtatásnál beírom hogy msconfig és ott kellene de már így kinyírtam egyszer az xp met szóval ha tudja valaki hogyan van ez a szolgálltatás megnevezve örülnék neki mert nincsen kedvem kisérletezgetni. -
bitfarkas
őstag
Nem XP-ben, hanem win98 alatt, de nem akartam új topicot nyitni.
Pedig lehet, megérdemelné. Mert Magyaroffice és én - ketten együtt szépet alakítottunk!
Közkincsé teszem, főként nem azért, hogy lássátok balfékségemet, de okuljatok.
Fenn volt a demo verzió, és miután már megismertem, meg nyűgös volt, hogy bármely excel. vagy dokfájl ezt indította, gondoltam letörlöm.
Intelligens program, eltávolításkor saját telepítője jön be és kérdez, hogy a program különböző részeit, fájlokat, mindent kitakarítson-e.
Persze mondom én.
Kérdi - könyvtárakat i9s?
Mondom - naná.
Végrehajtja.
Megyek a dokumentumaim közé, nézem hiányzik egy teljes, a ''2003'' jelű alkönyvtár. Azt bizony szintén kitakarította. A jó édesszüléjét!
Még szerencse, hogy csak ezt, meg hogy 12 nappal azelőtt archiváltam CD-re.
De azért ez durva.
-
sza.sa
tag
Köszi localhost, erre gondoltam.... ;)
-
McJames
senior tag
Amit akartam, azt nagyrészt sikerült legyalulni, vagy ''csendre bírni'', úgyhogy most már megvárom az őszi M$ hibajavítást a folytatással.
-
localhost
Közösségépítő
A Windows XP a háztáji, bedrótozott Microsoft termékek eltávolítására is képes, csak egy kicsit el van rejte ezen programok eltávolítási lehetősége.
Kulcs fontosságú szerepet kap esetünkben a %Systemroot%infsysoc.inf fájl.
Rögtön nyissuk is meg valamilyen szerkesztő programmal (pl. notepad), és keressük meg az ''msmsgs'' kezdetű sort. Távolítsuk el a sorból a ''hide'' szöveget (úgy hogy a vesszők a helyükön maradjanak azért) és mentsük el a szerkesztett fájlunkat!
A fenti cselekedetünknek az lett az eredménye, hogy a VezérlőpultProgramok telepítése és törlése helyen a ''Windows összetevők hozzáadása vagy eltávolítása'' fülre kattintva az összetevők között megpillanthatjuk az eddig rejtőzködő Microsoft Messenger programot is, amit máris eltávolíthatunk a listából. -
sza.sa
tag
Valamelyik PC Worldben (talán 2002. április) volt leírva, hogy hogyan lehet uninstalálni bizonyos alkalmazásokat az XP-ből, amik nincsenek benne alapértelmezésben az Add/Remove list-ben.
(egy file-ban kellett a Hide-okat eltüntetni)
Tudja valaki melyik fileban van ez? És hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: