Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Sziasztok!
Transmission-nél be lehet valahol állítani, hogy letöltésnél ne a memóriába írja az adatot és utána a hdd-re, hanem párhuzamosan írj a hddre? -
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #24704 üzenetére
100%, hogy nem. Én hdd-re töltök, T-s 1000/200-al és nagyon ritka normális feltöltésem van. A letöltés viszont szépen megy. Mondjuk én beállítottam 4GB-nyi gyorsítótárat
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #24706 üzenetére
Leginkább sorozatokat 1080p-ben, illetve filmeket szintén 1080p vagy 4K-ban.
Párhuzamosan nem nagyon szereti a fel és le töltést. De most, hogy megnéztem a képed még egyszer akár ez vállalható is lehet. Én mondjuk 3 torrentnél egyszerre többet nem indítanék
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #24708 üzenetére
Ja, hogy úgy.
Nekem 150-250 közötti torrent van betéve, azért azokat eltöltögeti. Én a párhuzamosságra értettem
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #24719 üzenetére
Ezt akartam én is írni, hogy akkor a feltöltés 0-ra esik. Nekem még nem sikerült elérnem, hogy párhuzamosan töltsön fel és le is egyidőben
engine: qbittorrent-ben Te mit varázsoltál, hogy akkor feltöltési sebességed van? Én nagyon ritkán látok még 10MB-ot, nemhogy 25-öt
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #24721 üzenetére
Milyen SSD bír ekkora írás/olvasást? Azt tudod, hogy kb mennyi adatot írsz rá naponta?
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #25071 üzenetére
Köszi szépen!
Este mindenképpen kipróbálom
-
Erdei88
veterán
Van aki használ Toshiba P300-at? 3Tb-osat néztem ki a jelenlegi 3TB-os Purple helyett
-
Erdei88
veterán
Mennyire vagytok vele megelégedve? Az a 200 Megabájtos írás/olvásás mennyire valós?
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #26092 üzenetére
Csak nekem nem jött be a Plex?
4K filmeket, hogy nézel rajta? Nálam konkrétan nézhetetlen, mert elkezd össze-vissza konvertálni ha eldítom a tv-n
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #26206 üzenetére
Ugyanez volt a problémám.
Ha ment a qbit és 4K filmet akartam nézni akkor nahyon dadogott. Programot bezárva megoldódott a probléma, illetve az is ha az ssdre tettem a nézni kívánt filmet és onnan nem seedelt semmit a qbit.
-
Erdei88
veterán
Uraim, beszereltem a P300-as 3TB-os hdd. Hát ez valami botrányosan hangos...
-
Erdei88
veterán
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #27103 üzenetére
Ha frissítenéd a legfrissebb verzióra?
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #27541 üzenetére
Kicsit lemaradtam a történetedben, pontosan hol jársz most? Windows reinstallon is túl vagy már?
-
Erdei88
veterán
válasz enginev3.0 #27553 üzenetére
nem kell qbit, 1.8.5 tökéletes, leverek vele bárkit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest