- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok,
egy erdekes dolgot vettem eszre minap. Adott UPC/NTL 25/1.5-os kabelnet, Scientific Atlanta kabelmodem, Netgear WRG614 v9 router, egy asztali desktop RTL gigabit lan onboard, meg egy noti RTL B/G-s beepitett wifi adapterrel.
Na meg utorrent legutolso hivatalos build. Routerben port forward be van allitva, utorrentben ha a desktopon megadom ezt a portot, akkor le/feltoltes megy, ahogy kifer a csovon.
Notiban ugyanezt a portot megadva meg epp csak docog, par 10kbyte/sec-cel a le/feltoltes. Utorrent szerint aktiv vagyok. Publikus (eztv.it) ill. privat (mag) trackerrol toltve egyarant.
Desktopon Win7 HP 64bit, notin Vista HP 32bit van, mindketto angol, jogtiszta, updatelt es ugyanazon viruskergetot futtatok (Avast free).
Mitol lehet ez? Mikor a notin probaltam desktop le volt kapcsolva (kehes a monitorom, vartam a garis cserest, szoval savszelesseget egyedul ez hasznalta).
Igazabol nem nagyon fontos, cseremonitorom megjott, a noti asszonye, nem torrentezik, csak en a desktopon, csak hajt a kivancsisag, hogy megertsem mitol lehet.
Egy megemlitendo dolog van, desktopon fel van telepitve a cFosSpeed (megvasarolt, jogtiszta), de ez nem hinnem, hogy bekavarhatott esetemben.
Velemenyek, tippek?
Koszi
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged