Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
veterán
válasz ElektrikusDE #42504 üzenetére
Amelyik torrent oldal olyan volt, hogy nem léptem be a kötelező időszakban legalább egyszer, az nem is érdekelt és nem is foglalkoztam vele, ami érdekelt ott, meg minimum egyszer mindig beléptem 8 hét alatt. Csak sokan arra se képesek, hogy az oldalak 5-6 mondatos vagy soros szabályzatát elolvassák, főleg egy 14 éves reggel illene az alap szabályzatot ismerni és nem utólag vinnyogni miatta. Ha meg ilyen ritkán töltött le, akkor igazából nem is kell neki zárt oldal.
Amúgy az oldalt is meg lehet érteni, hány olyan felhasználó lehetett, hogy jaj nem léptem be oldjátok már meg, hogy visszakapjam, letöltött egy torrentet aztán újra nem lépet be az oldalra.... Nem azt mondom, hogy minden fasza, meg lehetne email értesítés is, de áldozzuk már rá azt az 1-2 percet egy ilyen rövid szabályzat elolvasására, ha annyira fontos, akkor be is lehet állítani kezdő oldalnak és akkor meg is van oldva a szükséges belépés, ha máshogy nem megy egyeseknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest