Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
senior tag
válasz
enginev3.0 #32697 üzenetére
Most ettem rántotthús szendvicset
Egy rántott húst megpakoltam franciasalátával, majd rátettem egy másikat -
F34R
nagyúr
válasz
Szeretnek veled cserelni...
-
TIT
veterán
válasz
Hát az nagy baj,én meg csak azt eszem ha van.
-
TIT
veterán
válasz
enginev3.0 #32691 üzenetére
A sütikből?
Nekem is jöhet jó sok.
pontyos: Miért nem tudtál enni?Mert ezzel vacakolsz? A süti az első. -
pontyos
senior tag
válasz
Dragon3000 #32689 üzenetére
Hát ez az.... Nat nincs, port nyitva, port forward ok, a szokásos feltöltés nálam is ez volt. Kb megőrülök
a bejglit épphogy felvágtam, enni még nem tudtam belőle. Van valakinek egy pontos leírás a teljes beállításról?! Hátha én rontottam el valamit... U 2.2.1. ről teleültem át
-
-
F34R
nagyúr
Boldog Karit Mindenkinek... jo toltogetest, es bejglievest
Lost in Space S02 kint van -
pontyos
senior tag
válasz
sfdrakex #32685 üzenetére
Köszi
igen, ezt is olvastam, minden friss amit szedtem, ez a Qbit szívat sztem, vagy valami beállitás kimaradt.Nem az arányt szeretném növelni,csak normálisan seed elni.
Már mindent végig néztem kétszer, olyan mintha csatlakozna, felpörög és szép lassan eldob. Vadi HD esetén kizárt, hogy legyen letöltő?! -
pontyos
senior tag
Sziasztok! Qbit 4.2.1. es esetében láttam, páran írtátok, hogy alig van feltöltés, pár kbps, de néha felmegy. Nálam ugyanaz a helyzet, ez most kliens hiba vagy??? Gondokodom Utorrent 2.2.1 re vissza településre. Minden beállítás jó, a teljes leírás szerint port , nyitva, nincs Digi Nat stb. Lehet valami trükk gyorsítani? Köszi szépen
-
norba69
senior tag
válasz
enginev3.0 #32681 üzenetére
Kicsit elborult mennyiség
Meg még szervert is bérel -
norba69
senior tag
válasz
enginev3.0 #32677 üzenetére
3 órán keresztül 60+ TB-vel is megvolt a napi 1.
Szellem még most sem előzött visszaBoldog karácsonyt neked is!
-
Cs1csó
titán
válasz
a 8. hely sem rossz.
146TB?!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
-
enginev3.0
félisten
Első hely
146TB seedben tartvaBoldog Karácsonyt ide is!
-
Dragon3000
nagyúr
Nem figyeltem erre a régebbi verzióknál, most a qbittorrent 4.2.1 van fent és a torrentenkénti feltöltési szálak maximális száma 50-re van beállítva, mégis van olyan torrent, ahol 60-70 embernek töltök fel, ez mitől lehet?
-
Imi1981
veterán
válasz
enginev3.0 #32674 üzenetére
Nem helyezi át . Már rég letöltötte és az alapértelmezett letöltési helyen van. Valahogy mindig van valami ami nem úgy működik ahogy kéne . Megpróbálom a régebbi qbittorrent controllerel úgy emlékszem azzal nem volt gond. Persze ha az miatt van .
-
Imi1981
veterán
4.1.9 qbittorrentet használom és a qbittorrent controllerben letöltéskor kiválasztom a mentési útvonalat de az alapértelmezett letöltési helyre tölti le . Régebben ez jól működött ! Most a qbittorrent controllert cseszték el vsgy a qbittorrentben valamit?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Jack Oneill #32668 üzenetére
Mobil netet nem biztos, hogy kivesxik NATból.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha nem akkor bocsi. Egyik családtagunk kapott a cégétől korlátlan mobilinternetet. Speedtest-en lemérem 170Mb-t ír ki kb. Van itthon usb wifi adapter...beraktam a gépbe, megosztottam a telefonon a mobilnetet, rácsatlakoztam. Mikor (mint pl most is) töltök mondjuk egy videókártya drivert 5-7MB/s a letöltés ezzel nincs semmi baj. De ha pl torrenten(utorrent/bittorent stb) kellene vmi progit stb tölteni csak 230kb/s tölt. Mi lehet ennek az oka? Valami beállitást nem találtam amit be v át kellene állítani?
Előre is köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
enginev3.0 #32663 üzenetére
Érdemes. Már lezúztam, ahogy kijött Netflixre.
-
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #32661 üzenetére
Mert jo.
az uj GoT.
-
enginev3.0
félisten
Brutális hogy viszik a vicser 4k sorozatot
-
Aurig@
őstag
válasz
Sal Borghese #32654 üzenetére
Csak a géped adod el, nem a felhasználó fiókodat! Google fiók esetén ugyan ez a helyzet. Jól néznénk ki, ha gép csere esetén is, újra kellene regisztrálni minden hová.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sal Borghese #32654 üzenetére
Úgy kell értelmezni, hogy 1 gépről ne legyél belépve te is meg az öcséd, a barátnőd, a szüleid, egyszerre, egy időben. Egyszerre csak 1 fiókot használjátok 1 gépről. Semmi másról nem szól a korlátozás.
-
Sal Borghese
csendes tag
Sziasztok!
A maggal kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1 gépről egy fiók elvet hogyan kell értelmeznem? Például ha eladom a gépem és az új tulajdonos is mag felhasználó, akkor mind a ketten megyünk a levesbe. Vagy van egy időtartalom, ami után törli az ilyen korlátozást a rendszer?10 gép/hely szabállyal kapcsolatban. Ez hogy értendő pl: egy időben vagy pl regisztrációtól számítva 10, amikor elértem a 10-et megy a warn? Vagy törlődik ez valamilyen ismeretlen időtartalom után?
Köszönöm szépen a válaszokat. -
Konyika
senior tag
Egy nason futtatom a qbit-et, csak webes felületen érem el. Hogy tudok torrent fájlt létrehozni?
TeeJay: igen az jól hasít
-
TeeJay
félisten
válasz
Jack Oneill #32639 üzenetére
ne törődj vele megy rendesen csak hiba listára dobja
ctrl+a majd jobb klikk "kényszerített újrajelentés" és csá
megoldjaa 4.2.1 qBittorrent a mégújabb libtorrenten fut és már újra megy IPv6-on a tracker felé a kommunikálás lehet ez kavar be majd megoldják
de ismétlem ugyanúgy jól seedel és tölt le a kliensu.i. : megjött Joker bácsi és viszik mint a cukrot
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest