- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Sziasztok!
Legfrissebb qBittorrent -et használok, kábelnetem van, 200 mbit, és ha állítok be globális feltöltési korlátot, akkor a letöltési sebesség nagyon lelassul... kb. a tizedére... A beállítások/sebesség fülön a sebességkorlátok beállítása résznél alul próbáltam már mindenféle variációt a három opciónál hogy mi legyen be illetve kipipálva (utp protokol, átviteli többlet, lan kapcsolatok). Ha törlöm a feltöltési korlátot akkor a letöltés azonnal felugrik. Akkor is lecsökken a letöltés ha épp nincs is feltöltés mondjuk mert 0 leecher van rajtam kívül. Ötlet esetleg?
Illetve van e valami más jó torrent kliens windowsra amit kipróbálhatnék? uTorrent -et nem szeretem a reklámok miatt.
Ezt pedig off -ba teszem, mert nem tudom, hogy szabad e ilyet kérdezni... de sorozat részek letöltésére melyik külföldi trackert ajánljátok? EZTV -t használtam de nem találok működő url -t hozzá. TPB -hez sem.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest