- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
na a Deadpool is lesz reggel mire lejön
4órája megy és még 50% sincs meg a letöltőknek, komolyan vicc ez -
-
havri1
félisten
-
norba69
senior tag
válasz
havri1 #25340 üzenetére
Újraindítás előtt a tálcaikonon jobb katt, összes leállítása, vár pár percet a mentésre, mehet az újraindítás.
Újraindítás után, ha minden elindult, lenyugodott, nem kerreg, nem kattog és működik, akkor tálcaikonon jobb katt, összes folytatása.
Így soha nem volt problémám.
A beállítások, speciálisban a folytatási adatfájl mentésének intervalluma nálam 1 perc, annyit kell várni újraindítás előtt, leállított seeddel. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #25341 üzenetére
Ez lehet igen, de nem merem kivenni, mert ha van esetleg egy automatikus restart, nem indul a kliens. Késleltetés lenne esetleg a jó megoldás, na mindjárt utánanézek.
-
havri1
félisten
Megint le kellett állítani a notit, amin USB-n csatlakozik a HDD.
Restart, és az összes sorbaállásban van, elkezdi elölről tölteni. Botrány!
2.2.1 soha nem csinált ilyet.
Jó, összes kijelöl, kényszerített ellenőrzés (2 is van a listában ebből az opcióból?!?) erre a 900 dbot egyszerre kezdi el! Annyi inteligencia nincs a programban, hogy sorba csinálná? 2 hét alatt se végez, ha egyszerre csinálja. Most 10-esével jelölgethetem ki..
Na meg ez a sorba rendezés..nincs kategória automatikusan, kézzel kell kategorizálni. Akárhogy rendezem, össze vissza ugrál, egyáltalán nem átlátható az egész...ekkora egy szart, komolyan -
TeeJay
félisten
1TB-os HDD ennyire tele van hogy nem tudsz 100GB-ot felszabadítani?
-
Srob
tag
A kötelezettséget bárhogy lehet teljesíteni, akár egyben, akár megszakításokkal. A rendszer csak a hónap végén ellenőrzi a seedkötelezettséget, tehát minimum 2 hét, maximum 6 hét van a teljesítésre. Ekkor (és csak ekkor) dönti el a rendszer, hogy az adott torrent megfelelően vissza lett-e töltve, vagy sem (visszaseedelt torrentek száma, hit’n’run-ok száma). A hónap végén, minden 14 napnál régebben letöltött torrent, törlődik az aktivitás menüből.
Aki a regisztrációtól számított 12 hétig nem lép be az oldalra, vagy utolsó ittléte óta több, mint 12 hét telt el, automatikusan törölve lesz.Idő azért bőven van!
-
Cs1csó
titán
Nem én vagyok itt a tudor de azért még pár dolgot leíratnál:
- UPNP-t használsz vagy portot nyitottál
- milyen oprendszer windows 10?- milyen beállításokkal használod?
- géped mennyire erős milyen proci stb.
- NAT-ot az IP-d vagy semKipróbálhatnád a legfrissebb Qbittorrent van belőle 64 bites verzió is - az utorrent csak 32 bites - anno az utorrent kiváltására lett kitalálva ezért a felülete is hasonló és reklámmentes, magyar stb.
-
patow
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy mi az oka hogy ssd-re majdnem lassabban tud letölteni (kb 30mb/s) mint a régi hdd-m re ,pedig direkt erre a célra vettem egy új ssd-t. Digi 500/200-as nettem van .Vagy valamit állítanom kellene ?. qtorrent 3.5.3 fut. Válaszotokat előre is köszönöm. -
Aurig@
őstag
válasz
TeeJay #25322 üzenetére
+1
Nekem is van közel 60000 pontom, (mindjárt 12 éve leszek regisztrált tagja az oldalnak, még SkyLine oldalon léptem be, utána kapta a jelenlegi nevét!) de ahogy Te is, eszem ágában sincs meghívni senkit. Nekem is van két törölt meghívottam, pedig égre-földre esküdöztek, hogy seedelni fognak! Törölve lettek, utána meg jöttek, hogy kéne meghívó. Egyszer el lehet játszani, többször nem. -
enginev3.0
félisten
válasz
havri1 #25324 üzenetére
Igazából amíg több százszorosan túl vannak seedelve a torrentek, és még a több éves torrentek is seedelve vannak, nagyjából egyedülálló módon, addig ez az oldal a tulajoknak aranybánya, de szerintem nincs is ezzel gond
Működik ahogy kell, azt csinálja amit kell
Éves szinten 99%os rendelkezésre állásal -
TeeJay
félisten
válasz
Cs1csó #25316 üzenetére
Felhasználók száma: 722 404
Felhasználó: 300 945
Tag: 371 950
Elite: 45 731
Legend: 3 319
Jelenlévők száma: 4 792 (0.66%)
Egy napja itt jártak: 192 549 (26.65%)
Egy hete itt jártak: 480 022 (66.45%)
Egy hónapja itt jártak: 657 925 (91.07%)mai statisztika
őszinte leszek 480ezer tag van aki heti 1x benéz az oldalra de azon felül van 177ezer aki csak 1hónapja lépett be szóval 650ezer tag bőven elég minek 800ezer
seedelni egyik se tud csak letölt aztán lelép amikor meg már elérte a max hit'n'run hónapokat akkor törlik és meghívatja magát mással
az ilyen minek erre az oldalra?
pont ezért lett az "5000 pont és elit/prémium előfizető hívhat csak meg" bevezetve
mert így mindenki a haveri körrel újra meghívatta magát és folytatta ott ahol abbahagyta
most meg kereshet olyat akinek van 5000 pontja márpedig azt nem olyan könnyű összegyűjteni csak annak aki folyamatosan tölt meg seedel naponta vagy feltöltő
én meg legend vagyok közel 30ezer ponttal és senkit sem fogok meghívni mert akit meghívtam rokon vagy haver már mind törölve van, akkor majd megoldja ahogy akarja...szóval drasztikus lennék aki 1hónapja nem lépett be az törlés
ha jól tudom 12hét után törlik de gyakorlatban 14-15hét az szóval várnak még bőven
én vissza is lehet állítani ha írsz a staffnak
aki 1hónapig nem tudott belépni mai világban az delete mert nem hasznos a tábornak. kétlem hogy valaki 1hónapig net nélkül legyen, legalább telefonon be tudna lépni vagy ilyenek.ja és oké van sok aki autoDL-el meg rss-el tölt de az is be tudjon már lépni heti 1x az oldalra mert kétlem hogy rss-ben és autoDL-ben * van berakva és mindent tölt
szóval bőven elég lenne az 500-600ezer tag is akkor legalább tényleg csak az maradna aki kell
-
Aurig@
őstag
Most olvasom az oldalon, még mindig tracker hibájuk van!
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Qbittorrent-et használok és a napokban a magon nem változik a torrent státusza. Stopped és hiába indítom újra, vagy lépek ki/be, nem változik. Szerintetek mitől lehet?Látom már, fentebb.
-
Cs1csó
titán
Még azt sem tudják megoldani már vagy egy éve hogy egyszerű nagyításnál chrome alatt ne csússzon el az oldal. Volt rá panasz de a topikját lezárták azzal a dumával hogy ez a CHROME HIBÁJA. Ha a hegy nem megy Mohamedhez esete mi lenne ha megpróbálnák javítani az oldalt hogy jó legyen és nem a chrome-ra fogják??
Egyre pénzhajhászabbak lettek, az oldal sem bővül tovább valószínű elérte a plafont 800 ezer felhasználója már soha sem lesz. Sajnos nem nagyon van alternatíva de nem is kell mert előbb utóbb az is ide jut hiszen emberek csinálják és egyszer csak előjön belőlük az az érzés hogy : " milyen sok munkát fektettem bele és semmi sem jött vissza ideje ezen változtatni" aztán meg néznek ha megy az anyázás a dolgaik miatt.
A korrekt az lenne mint az átlátszó.hu-n hogy egy csúszkával jelzik hogy mennyi az éves működési költségük és hogy épp hol tartanak annak összegyűjtésében. Az nCore-nál ki tudja mennyit kaszálnak már ezekkel a vásárlós dolgokkal bőven profitra megy ez már és nem a szerverek üzemeltetésére.
-
Mégis kifeküdt az nCore seedkötelezettségi idő.
-
TeeJay
félisten
válasz
havri1 #25309 üzenetére
szerintem már nem idehaza van a tracker hanem külföldön
meg mivel a fél ország rajta van a rendőrbácsi gyereke is megszívná ha elvinnék úgyhogy nem kell ettől parázni
ezért szedik be az artisjus sarcot minden memóriakártyára HDD-re külső cuccra meg telefonra tabletre satöbbivérlázító hogy 32GB-ra 3200-at fizet mindenki
külföldről egy 32GB-os Samsung EVO Plus microSDHC kártya 2400-2500forint körül van idehaza a 16gigás boltban 4ezertől indul a 32-es meg 8-9-ezer
ez mind amiatt van... -
Cs1csó
titán
Na most már tényleg megfeküdt az nCore, remélem reszelik a fingot rendesen.
-
Aurig@
őstag
válasz
enginev3.0 #25305 üzenetére
Nekem csak most jött elő!
-
Aurig@
őstag
Másnál is szarakodik az nCore tracker? Hol stopped, hol pedig seed van az aktivitás menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest