- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
utorrenten kívül van valami használható torrentkliens,ami bírja a digi-s 200-as netet?mármint képes maxon húzni lefelé a cuccot?az 500-as netet már meg se merem kérdezni...
-
adika4444
addikt
válasz
dethroner #16493 üzenetére
Vhol asszem lehet állítani hogy őrizze meg a torrent file-t a kliens, bár ez alapban tudtommal be van kapcsolva.
(#16494) elisha: Válts 2.2.1-re, 3.1.3-ra, vagy 2.0.4-re, ott nem lesznek ilyesmi gondjaid. Szervernek meg filezilla-t javaslok.
(#16495) GEPESZ66: csicso82 a lényegeset leírta, de a fentebb általam írt verziókkal tuti nincs baj, mindegyikhez volt már szerencsém, teszik a dolgukat.
(#16497) AMD Power: Minden torrent listában sincsenek ott? Valószínűleg az összes hibába zuhant... -
AMD Power
titán
Hali!
Eddig probléma mentesen használtan az uTorrentemet. Tegnap óta meghülyült. A seedelt ,letöltött torrentek eltűntek belőle. Nincsenek a kész, seedelt listában. Ötletek?
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66 #16495 üzenetére
Üdv, az utorrent nem elvetendő szerintem de szigorúan csak úgy ha a különböző reklámok ki vannak kapcsolva. Itt találsz leírást hogyan teheted.
[link]
Ez a leírás a legfrissebb utorrenthez hasznos, sokan használnak még régebbi verziót kb. mikor még nem tettek bele reklámot ha jó tudom a 2.2.1-es verzió ami ajánlott de itt lehet tud valaki pontosabbat írni.Jelenleg a qbittorrentet használom - az utorrentnél is kisebb fogyasztásúnak érzem a felülete hajaz az utorrentre. Itt olvastam már panaszokat hogy nem tölt vissza olyan sebességgel mint az utorrent de érdemes kipróbálni akár mindet, bár a régebbi utorrent lehet nem kompatibilis az újabb windowsokkal pl. 8.1
- legfrissebb utorrent - reklámmentesítve
- régi stabil alapban reklámmentes verzió
- qbittorrent -
GEPESZ66
veterán
Nem nagyon voltam még itt, ebben a topikban.Elnézést, ha olyat kérdezek, ami nektek egyértelmű.
Eddig az utorrent-et használtam, nem vagyok nagy torrentező.Az olvastam valahol, hogy az újabb verziói nem teljesen probléma mentesek.
Melyik torrent kliens ajánljátok mostanság? -
elisha
tag
Üdv mindenki.
Utolsó stable utorrent, WinXP, baby ftp szerver.
A probléma a következő. 3 éve kb., működött helyi hálón az, hogy az utorrent letöltés mappa meg volt osztva a baby ftpszerverben, szintén helyi hálózat, és így át tudtam másolni gépről telefonra amit akartam.
Pár napja ugyanezt alakítottam ki, működött is. Aztán kiderült, nem tudok ftp-n törölni. No, nagy nehezen megtaláltam, hogy 3.3 óta bt.read_only_on_complete-t módosítani kell, mert alapból read-only attribútumot kapott minden fájl. Juppí. Majdnem. Azóta, másolni sem/nem tudok, csak ha kilépek utorrent-ből.
Mit tegyek? Előre is köszönöm.
-
dethroner
veterán
válasz
adika4444 #16484 üzenetére
Na most már elszáll az agyam
A korábban letöltött és újra berakott torrentek megmaradtak, de tegnap leszedtem 4 új cuccot, és azok ugyanúgy beszürkültek ma induláskor. A szöveg ugyanaz, "a torrent fájl nem nyitható meg". De több mint különös hogy minden alkalommal leszed a torrent fájlt, és a múltkor is, és most is eltűnt. Most a régiek megmaradtak, lehet hogy ezért futnak, az újak viszont nincsenek sehol. De különös, hogy ez évekkel ezelőtt nem jelentett gondot, úgy is be tudott állni seed-be, hogy a gépen nem volt meg a torrent fájl.
Na ez ellen mi a francot lehet tenni? -
-
adika4444
addikt
válasz
nagyfejü #16489 üzenetére
Ha senki, akkor senki.
Ha lesz letöltő akinek pont még annyira lesz szüksége amit te adsz, cstlakozni fog hozzád.
Egyébként én azt tapasztaltam, hogy igazán pár óra után indul be a seed, a pár óra akár 1-2 nap is lehet, nekem NAS annyi idő után kezdett tényleg seedelni.
Menetközbeni visszatöltés meg gondolom azért van, mert infókat küldi vissza h ez és ez a szelet megvan stb. -
nagyfejü
őstag
hali!!
Nem régóta használom ezt a klienst. Érdekes volt eddig hogy seed egyáltalán nincs! most töltöttem le zenét és azt tapasztaltam hogy amig megy a letöltés addig van feltöltés is. Amint lejött a file a feltöltés megáll!!!!
Kiirja hogy seedelés de nem tölt senki semmit!!mi a baj?
-
Mivel nem találtam Direct Connect topikot, így a legközelebbi topikba írok.
Tényleg lepusztult a Direct Connect világ? Tegnap érdeklődtem és csodálkoztam, hogy sehol másik és sokféle DC fórum, törölve lettek.
Van itt párbeszéd DC-s téma ugye, arról írt valaki hogy a chat már nem él kb. 5 évvel ezelőtt.
Meglepődtem.
-
aAron_
őstag
Szerintetek mi lehet a gond a Tixati auto limitjével? Ha bekapcsolom pár kb/s-ra visszakorlátozza a sebességet. Nem nyúltam semmilyen beállításhoz, s eddig remekül működött. Elég hasznos feature volt. Clean reinstall nem segített.
-
dethroner
veterán
válasz
adika4444 #16482 üzenetére
Nekem is megvannak a torrent fájlok, de most az lett volna a cél hogy a visszatöltött mennyiség/arányok láthatóak maradjanak. Mert a fájlok újratöltését csak úgy engedte megcsinálni, hogy eltávolítottam a kliensből, újra beraktam, újra ellenőrzés. Ami nem egy evés idő, kb 230GB adatnál
Sose volt még ilyenem, nem tudom mitől lehet. Szoktam a ccleanert használni, de eddig nem csinált gubancot.
-
adika4444
addikt
válasz
dethroner #16481 üzenetére
Akkor lehet, hogy a torrent file-ok tűntek el amin például passkey van, mindenestre érdekes. Akkor viszont egyesével újra meg kell nyitogatni őket.
Én ezért szoktam a torrent file-okat letöltögetni, hogy ha van vmi akkor egy mozdulattal vissza tudjam állítani.
Bár most Tm-mel tolom egy nas-ról, ott ez pláne jól jön. -
dethroner
veterán
válasz
adika4444 #16480 üzenetére
Múlt pénteken vettem a vinyót, azon vannak a torrentek, de belső vinyó, szóval nem usb-s. Az volt az első dolgok hogy kényszírett indítás, de semmi sem történik. Viszont dupla kattintásra behozza a letöltött cuccokat, tehát felismeri hová mutat és ott is van minden, mégsem mennek
-
adika4444
addikt
válasz
dethroner #16479 üzenetére
Üdv!
Előfordul az ilyen USB-s vinyónál, avagy szektorhibánál.
Jelöld ki az összeset CTRL+A-val, jobbgomb, majd indítás. Ekkor elvileg el fog indulni!
(#16475) TomyLeeBoy:
Ha SSH-n át csináltad, akkor:
chmod a+rwstxX /mnt/volume1/kevin/.....5.1.Remux.HuN-VPS/Hun/Hun Full.srt
írd be, majd enter. Ekkor már mennie kellene! -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Ma amikor bekapcsoltam a gépet, az utorrent minden feltöltésem szürkén mutatja és azt írja hozzá, hogy nem nyitható meg a torrent fájl. Megnéztem, az összes seed alatt lévő cucc ott van, hiba egy szál se, mégsem indul el. Miért van ez, és lehet-e valamit tenni azon kívül törlöm és ismét betöltöm a torrenteket? -
enginev3.0
félisten
válasz
TomyLeeBoy #16475 üzenetére
A transmission nem kapott jogot a mappahoz
-
TomyLeeBoy
tag
Sziasztok!
Freenas 9.3 rendszerre ez alapján telepítettem transmission klienst, és a következő hibát kapom:
Error: Permission denied (/mnt/volume1/kevin/.....5.1.Remux.HuN-VPS/Hun/Hun Full.srt)
Valami jogosultság problémára panaszkodik, de a cél mappához mindenkinek minden jog meg van adva ezért nem értem..
Valakinek lenne ötlete?
-
Valaki használta már egyáltalán az nCore prémium tagságát? Elküldtem egy SMS-et, de nem kaptam visszaigazoló SMS-et, ez benne lenne a kód.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Jhonny06 #16466 üzenetére
nekem hollandiaban volt seed szerverem magon csak ugy volt eselyem ha amint felkerul a torrent rogton benyomod, amikor meg csak 1 seeder es par letolto van. egy ido utan nagyjabol ki lehet kovetkeztetni, hogy melyik torrent fog nagy forgalmat generalni. de eleg nehez versenyezni a sok digis huszarral a jobb belfoldi kapcsolat miatt.
-
Jhonny06
veterán
Arányjavításra milyen torrentet érdemes keresni? Béreltem seed szervert, de nem akar összejönni. Ahol sok leecher van, ott általában 10X annyi seeder is, tehát esélytelen. Ahol nagyjából jó arány van, ott sem igazán akar beindulni. Köszi!
-
válasz
Motion_Blur #16457 üzenetére
Nalam ez tokeletes mar vagy 5 eve: 3.0 25806-os bulid.
-
Dave1984
őstag
-
daczkó
aktív tag
Milyen mirror oldalai vannak a Kickass -nek? Fel szeretném tölteni a legújabb Ubuntu-t, csak a kickass.so és a kickass.to plusz a kat.cr is blokkolva van UK-ben (Sky).
-
xenom0rph
őstag
Enmag csak nálam nem jön be?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Motion_Blur #16457 üzenetére
Sajnos már nem igazán jók a legfrissebb változatok, 3.1.3-at tedd fel.
-
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Ha Utorrent-et használva kezdek letölteni egy viszonylag nagyobb HD cuccot (bár ez más dolgokra is érvényes) akkor a kliens nem nagyon kapcsolódik egyetlen peer-hez sem csak ha már letöltötte a teljes tartalmat. Addig semmi seed csak leech megy. Ez miért van. Be lehet valamit állítani, hogy egyből seedeljen is. Ez főleg akkor idegesítő amikor pár seed már van mellette pedig sok leecher mégsem tudok seedelni pedig lenne hozzá sávszél.
Köszi!
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Legfrissebb 3.4.3-as uTorrentet használom, de minden programindításkor az utolsó 4-5 letöltött torrentet 0%-ról kezdi ellenőrizni. Ezt miért csinálhatja? Közben az össze torrent persze piros és nyilván az elindított friss torrent se kapcsolódik. A vinyó meg megállás nélkül ordít (WD Black 2TB).
Kib*szott idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest