Hirdetés
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robcsa
tag
Sziasztok !
Az én kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes venni bányászó gépet ? Tényleg megtérülhet ? Vagy nagy bukás az egész ? Mert a netes calculatorok szerint egy hónap alatt vissza is hozná az árát, bár ez túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen.
Amit kinéztem gép az 200 GH/s-es.Üdv.: Robcsa
Robcsa
-
Robcsa
tag
Hat most szépen megindult lefelé :/
Robcsa
-
Robcsa
tag
Hat ez most nagyon bedőlt -16%
Robcsa
-
Robcsa
tag
Kiváncsi lennék hogy vajon mi okozza ezt a hatalmas visszaesést
Robcsa
-
Robcsa
tag
AsRock már gyárt kifejezetten coin bányászathoz alaplapot
http://ipon.hu/hir/a_bitcoinbanyaszoknak_kedveskedik_az_asrock/27689[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
Robcsa
tag
válasz Vektast #5238 üzenetére
Szia!
A második sor a lényeg: "Mining Begins On May 1st, 2014 at the very latest!". Ez kb azt jelenti, hogy legkésőbb 2014 Május 1.-én indulhat be a bányászat. Mivel beleírta ezért feltételezem, hogy addig biztosan elhúzódik a dolog, vagy csak egy trükk, hogy bezsebelje a zsét és addig hitegeti az embereket, hogy a bányászat majd csak fél év múlva fog beindulni ... A másik része, ha esetleg valóban el is indul akkor a bányászat mit fog érni fél év múlva 100 GH/s. Szerintem nem sokat.
[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Az infiniticoinról mi a véleményetek ?
Ahogy nézem elég feltörekvőben van ma is duplázodott az árfolyam mondjuk még mindig csak 0.00007 dolcsit ér, de mivel még olcsó ezért lehet most kéne beszálni
Érdemes ?Szerezten is belőle 100.000-et. 2 dolcsiért Ha csak 1 dollára valaha felmegy az árfolyama
Üdv.: Robi
[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
Robcsa
tag
válasz TaNbEaRo #5489 üzenetére
Hol akadtal el ?
Letöltő az 1.8-as qt walletet.
Utána a c/users/yourusername/appdata/roaming/infiniticoin mappaba kell csinálni egy conf filet amiben meg kell adni egy IP-címét hogy tudjunk syncelni ha ezzel megvagy akkor utána a szokásos módon mint pl bitcoin.
Én az ebayrol vettem el is küldtek és paypallal is tudtam fizetni. Mar 0,00011 dodo az árfolyama és a 10-ki legerősebb crypto pénz lett.Robi
Robcsa
-
Robcsa
tag
válasz Penge_4 #6975 üzenetére
"Tehát vagy önként bevallod, vagy mosatod valakivel, bár azt nem hiszem, hogy 16% alatt megúszod, akkor meg már érdemesebb bevallani..."
Ha 100 milliós ingatlant tudsz venni, akkor nyilván. De tegyük fel csak pár milliós profitra tettél szert. Bizonyítsák be, hogy nem fényevő vagy, aki a jövedelme 100%-át félretette x éven keresztül, amiből viszont már kijön egy nem 100, de mondjuk >10 milliós ingatlan vagy autó."Szerintem, meg simán belenéznek a banki tranzakciókba, és egyből kiderül, hogy hoppá mi ez az mtgox-os/bitstamp/etc ... -es utalás. Ha meg magánszemélynek adod el, akkro szintén, hoppá mi ez az egy milla mire fel .... Egy megoldás lehet, ha készpénzért adod el, (bár lehet, hogy ezt is tudják már valahogy ellenőrízni). Az más kérdés, hogy szerintem a nav-osok sem hülyék, hogy benalyják fény evő vagy. Bár lehet egy jó könyvelő csodákra képes
[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
Robcsa
tag
Egy újabb nóbel-díjas közgazdász véleménye: [link] "A bitcoin a sötét középkorba repít."
[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
Robcsa
tag
Hát nem tudom ti mit gondoltok, de nekem egyre inkább az az írány látszik körvonalazódni, hogy próbálnak keresztbe tenni a bitcoinnak. Apple kivonta az utolsó btc-s alkalmazást, kína utána oroszország is tiljta a btc-t.
Árfolyam zuhannai kezdett. Kiváncsi vagyok mi lesz a vége.[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
Robcsa
tag
A másik gond amit látok az a gombaszám létrejövő új altcoinok áradata, Szerintem ez is lehet az egyik oka annak, hogy a korábbi lendület megrört, mert a spekulánsok a tőkét már egyre több felé osztják szét az altcoinoknak köszönhetően
Robcsa
-
Robcsa
tag
Én egy hete vettem ki eur-t goxról, remélem azért egyszer megfogom kapni ...
Robcsa
-
Robcsa
tag
válasz csaba951 #7245 üzenetére
Csak a coin withdraw nem megy legalábbis azt írták.
"Dear MtGox Customers and Bitcoiners,
As you are aware, the MtGox team has been working hard to address an issue with the way that bitcoin withdrawals are processed. By "bitcoin withdrawal" we are referring to transactions from a MtGox bitcoin wallet to an external bitcoin address. Bitcoin transactions to any MtGox bitcoin address, and currency withdrawals (Yen, Euro, etc) are not affected by this issue." A lényeg: "currency withdrawals (Yen, Euro, etc) are not affected by this issue"
Robcsa
-
Robcsa
tag
Hm. Kellemes meglepetés 2 hét alatt megkaptam a fiat pénzem MTGOX-ról, ma érkezett meg.
Robcsa
-
Robcsa
tag
Goxról lehet fiat-ot kivenni, az nem volt korlátozva, egyedül a btc withdraw nem megy. Amugy én is azon gondolkoztam, hogy lehet szándékosan bedöntik az árfolyamot poton pénzért felvásárolnak egy tonna btc-t aztán eladják más váltón vagy ha már eléggé megszedték magukat, akkor hírtelen jajj megint jó és az árfolyam újra szárnyalni kezd és akkor a sok sok $ marad a Goxnál.
Robcsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest