Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
amakoi
csendes tag
Megkérdezhetem h mekkora sebességgel bányásztál és mikortól?
Valóban számolgattam a nehézség emelkedésével, heti 15% (én kis naiv) környékén, de a kalkulátorok amiket linkeltél kevésbé derűlátóak. Valszeg azoknak van igaza és olyan feltételek mellett már valóban extrém kockázatosnak látszik. Pláne h a gép amit elméletben használnék februári szállításra van kiírva és addigra már minden nap csúszáson múlhat h megtérül e valaha is ilyen őrült emelkedés mellett. Persze ha közben felugrik a btc árfolyama ezer fölé akkor még mindig jó partinak látszódhat de mostmár kevésbé vok motivált a bányászatban. Azért vicces h 2-4 th/s-el bányászni februárban már haldokló ág de ha meg ezen a héten elkezdeném ilyen feltételekkel, akkor elképesztően megszedném magam februárra és közben el lehetne dönteni h még bányászkodom és bővítem a farmot v kiszállok és azt az összeget amivel pénzemnél vok azt kiveszem a többit coinban hagyom aztán akár gazdag is lehetek ha pár éven belül 10x ennyit ér.
Kár h elképesztő sokat kell várni ezekre a gépekre és ezáltal a történet csak mese marad
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest