Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
válasz
csaba951 #462 üzenetére
Azt akarok csak a litecoin nem jön össze a btc jön rendesen a bitcoincz-n csak nem irta még át a Confirmed reward-ba a lovém és az idegesit mikor fogja......A litecoin-t meg nem is látom feldolgozná azaz amit eddig láttam a pool-x en folyamatosan dolgozik már nem lehet az oldalakkal van a probléma nem tudom....egész éjjel ment és semmit nem látok kaptam volna valamit..még probálkozom max maradok a btc-nél nem ltc-zek akkor... az egész azért fura mert procival ment kb 20al és láttam folyamatosan mennyi jön majd hozzá és hozzá is adta most meg mintha nem is menne csak irja a statisztikám ,de nem kapok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest