- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Amugy azzal akkor mit tudok kezdeni, ha át nem tudom utalni másik szolgáltatohoz és más coint se tudok belöle venni ? Mert pl PEPE nem ajánljaa fel , hogy beirjak neki egy kraken cimet ahova utalnám, csak telefon és email cimet enged személyes fizettségként. bitcoint nem tudok belöle venni mert a revolut nem engedi már .
akkor hogy? -
repvez
addikt
válasz
oldcrypto
üzenetére
nem tudom mi váltotta ki ezt a stilust, hogy az jön le , hogy én nem akarok magamtol csinálni semmit ,meg ,hogy letojtam?
Gratulálok, ha ismeretlenul két mondatbol neked igy lejön valami.
Miért nem lehet arra gondolni, hogy talán jöbban körbe akartam volna járni a témát, hogy melyik szolgáltato az amelyik minden jogi és biztonsági feltételnek megfelel, mielött beleugrok valamibe és mivel nem ismertem, hogy micsoda ezért vagy eluszik a pénzem vagy megint bezárják mert hiányzik valami bizonyitványa vagy bármi. Főleg ugy hogy rengeteg szolgáltató van amelyik mind más és más feluletet megoldát biztonságot stb ajánl, nehéz kiigazodni köztük.
Te ajánlottál egyet . konkrét segitség és leirás nélkül a folyamatra amire kértem.Egyébként regisztráltam a krakenre és folyamatban a átmozgatás a coinoknak, de ha már ennyire dörzsölt vagy akkor azt is megmondhatnád, hogy azokat a coinokat amelyik bár mindegyik felületen megtalálható de a revout mégsem ajánlja fel , hogy más cimet lehessen beolvastatni és kiutalni krakenre ,csak email vagy telefonszámot enged kontactra utalni, minth egy ismerosnek akarnád elküldeni és nem egy számlaszámra. Probáltam egy ismertebb coinba átküldeni ,de azt meg már a revolut nem engedi, ha meg eladom akkor meg adoköteles összeg keletkezik .
-
repvez
addikt
válasz
oldcrypto
üzenetére
esetleg valaki le tudná irni egy kicsit részletesebben is, hogy mi a menete annak, ha revolutrol át akarom utalni a coinokat egy másik helyre?
Legyen az a kraken vagy bitpanda.
Vagy esetleg egy olyan megoldás ahol hozzám lenne kapcsolva a tulajdonosi cim , elöször szoftveresen majd fizikai kulcsokkal?Ahogy irtam, csak a revolutos dolgokhoz volt eddig közöm nem tudom, hoyg máshol hogyan és mi az ami müködik és hogy.
A lényeg, hogy gyorsan most át tudjam menteni ami van , hogy később több időm legyen a megfelelőő helyet megtalálni neki. -
repvez
addikt
tudna valak iajánlani olyan helyet ahol biztonságosan lehet áthelyezni coinokat revolutrol és késöbb venni eladni is lehet rola? legalább lehessen olyan egyszerüen használni mint a revolutnál.
a harveres kulcs is érdekelne, de csak ha a fenti eladás vétel is ugyan olyan egyszerüen megoldhato akkor is ahogy most a revoluton.
Ha jol olvasom a hireket dec 18 ig át kell mozgatni vagy eladni a coinokat a revolutrol, de nem akarnám fiatba eladni mert akkor adozni kell belöle, de ha csak átmozgatom egyik helyrol a másikba ugyan anyni mennyiséget ugyan olyan coinokba akkor ha jol tudom nem keletkezik adokötelesség mert nem hagyja el az összeg a bitcoin rendszert.DE ha valakinek van tapasztalata ebben az átmozgatásban másik szolgáltatohoz azt is szivesen veszem,
csak a revolutos megoldásokhoz volt eddig részen, nem tudom, hogy más szolgáltatoknál hogy muködnek a dolgok .
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Automata kávégépek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs