- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V911
tag
"Szerintem meg mindenki elég nagyfiú már ahhoz, hogy ne kelljen neked szó szerint a szájába rágni hogy ki,mit, miért és hogyan lát/figyel a számláján. Bőven elegendő ehhez egy diplomatikus megfogalmazás, amit én is igyekeztem alkalmazni. Ha tudja az illető akkor úgyis érti, ha meg nem tudja, akkor nem a topic feladata kioktatni az adózásról, annak az elkerüléséről meg véletlenül sem."
Itt kioktatást egyedül te csinálsz. Egy azonban biztos: ha tévedsz s a kérdező mégis tapasztalatlan, akkor nem te fogod megjárni hanem ő. te pedig csak mosod kezeidet. Vagy talán felelősséget vállalsz? Pont, hogy én voltam diplomatikus amikor adózást javasoltam megoldásnak, nem pedig homályos célzásokat írtam le, ráadásul egyedüliként, s konkrétan leírva mi a hátránya annak ha nem teszi meg. Ezt soknak, hátránynak próbáltad beállítani. Pedig ezek után lesz ténylegesen az ő felelőssége - nemcsak jogilag, emberileg is - ha bevállalja a kockázatot s veszít, viszont ekkor már tudatosan vállalta be.
-
noorbertt
őstag
Vissza kerestem azt a témát (fb).
Rosszul emlékeztem, nem garancia volt a gond hanem,
hibás termék és elakart állni a vásárlástól amit meg btc-ben próbált követelni (árfolyam változás miatt feltételezem)Amúgy van angliai nagyker akitol lehet venni bárkinek btc-ben is és olcsóbb sok hazai nagykernél, legalábbis kártyákat jobb volt onnan venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest