- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
s7evcsenko #15426 üzenetére
Ennyi pénznél már érdemes offshore céget alapítani. Annak a számlájára kiutalta. Csináltat céges bankkártyát, és hipp-hopp már költheti is a pénzt.
#15428 Möhe
Karaken-en ez a limit most Tier 4-ben havi 500 000 USD. Pár hónap alatt ki lehet venni, pláne úgy hogy eleve több exchange-en tartja az ember a pénzét.Egyébként ez most már könnyebb, mint régen. Ma már lehet vele tőzsdén, Forex-en kereskedni. Az árfolyammozgásokra tudsz spekulálni, és fényévekkel biztonságosabbak, megbízhatóbbak mint a crypto exchange-ek.
-
Möhe
addikt
válasz
nekem is itt akad el az elméleti milliárdom, mert ha jól tudom,minden váltónál van havi/heti kivét plafon
a kiskaput meg nem vettem figyelembe (bár ebben a helyzetben lehetnék) -
lafaty80
addikt
válasz
Nem értem az ilyen kérdéseket néha... de komolyan. adózni hogy szoktak az emberek/cégek? Havonta / Negyedévente (ezek ugye inkább adóelőleg) / évente, nem? Ha ki is utal az ember magának egy ekkora összeget, maximum a figyelő tekintetek elé kerül, és ha nem "vallotta be, és nem adózott utána", akkor megy/mehet a cseszegetés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest