- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mégis csak kijött a cikk és felment a PPCoin..
-
Aki be van regisztrálva btc-e-n keressen, sürgősen! Köszönöm!
-
-
-
-
-
-
-
Bitstamp-pal mi történt? Eltűnt néhány chart oldalról..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Atyaég, mtgox kicsit elszállt all-time-high körül
ignorant: igen, azt fel se merem hozni példának..
-
Hopp-hopp
U.S. Agencies to say Bitcoins Offer Legitimate Benefits - Bloomberg
-
"bitcoin on bbc uk this monring" A nagy rally végülis nagyobb médiát kelt, ergo segít az emelkedésnek
-
-
-
A piac fokozatosan nő, Kína által, ez viszi feljebb. Check this Én a rallykat leszámítva gondoltam folyamatos növekedésre..
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
GuMipOkE #4860 üzenetére
Nem csak kereskedők, spekulánsok okozta ezt - ez ahhoz kevés lenne - szerintem, hanem biztos hogy egyre többen használják fizetésre..illetve a norvég ürge és a baidu pozítiv reklám. Az itthoni "First bitcoin meetup" -on egy újságíró nagyon jól rávilágított a tényekre..(ami engem is megfogott) A korábbi negatív hírek, mindig felfelé vitték az árfolyamot, mert egyre inkább megismerték az emberek...akkor felvetette költői kérdésként - "mi lesz itt még ha ráadásul pozítiv hírek jönnek a btc-ről?" hát most pedig azok jöttek...és jönnek mint h a subway-ekben (2db) már elfogadják..stb-stb
-
-
-
válasz
Overlocker #4781 üzenetére
all time high!
Azt hiszem kezdek hinni annak az embernek aki egy hete, egy hónapon belül 500-at jósolt..
-
430-nál mintha fal lenne
-
-
-
válasz
kisscsabi682 #4699 üzenetére
És akkor MA mit írnak?
-
-
-
válasz
kisscsabi682 #4698 üzenetére
Nembaj, én már 'vettem' is..
-
-
-
-
válasz
Overlocker #4630 üzenetére
Már nem is merek a chartra nézni..
-
-
-
válasz
ninjacat #4579 üzenetére
Ne haragudj, nagyon jot rohogtem
A levezeteseden, majd az utolso mondatod kifejezesevel
Noh, hat ettol sem kell felned, eddig negativ btc hirek is leginkabb felfele vittek az arfolyamot...sot inkabb felfele.. En ezt mar teljesen mashogy latom.. Globalisan, meg mindig az elejen vagyunk (btc mizeria), nem a legelejen, de nem latom lehetetlennek h a kovetkezo fel evbe elerjuk az 500 usd arfolyamot. Tobb piac, tobb elfogadohely, stb..
-
-
-
De sok pénz jött össze FBI-nak...
Nem gyártok összeesküvés elméleteket...de szerintem nem véletlen, hogy Kína beszállása előtt csapot le az FBI az SR-re..
-
-
Ebben a pillanatban történelmi csúcs, 266.10 usd
-
-
-
Srácok kicsit 'ON' -abb leszek!
Ti hogy véditek a tárcátokat? Mi a legbiztonságosabb? Ugye van ez a qt-wallet..van ettől jobb?
Van olyan tárca ami fut mobilon? Mennyire védhetjük ezt a mobilon?
-
-
-
Paypal-ról mióta tiltották ki a bitcoin-nal kapcsolatos dolgokat? Semmit se dob a kereső..
-
Ha az ASIC-osok vissza akarják jól keresni a befektetett gépük árát, akkor ha okosak, csak korlátozott számban adnak el, hogy fenn maradhasson a magasabb kereslet/árfolyam..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Még erősen gondolkozom, de ki lenne benne egy 10 Pack ASICMINER Block Erupter Blades group buyban?
-
-
válasz
Penge_4 #3649 üzenetére
"A legjobban akkor jár az ember, ha egy összegben kiveszi ATM-ből és kp-ban fizet mindenhol és mindenért. Ha kártyával vásárolsz (a biztonsági problémákat leszámítva, hogy odanyomja a pénztáros a PIN kód beíró bizbaszt és bepötyögöd, miközben a 30 pénztárban álló ember simán láthatja), akkor még a kártyahasználati díj is magasabbra fog kijönni a hónap végi összesítőnél."
Teljesen egyetértek veled. KP híve vagyok én is. Undorító, hogy a már megkeresett, leadózott pénzed után is még le akarnak húzni..
-
válasz
csaba951 #3626 üzenetére
Nagyon egyetértek az utolsó bekezdéseddel. Úgy gondolom hogy 100GH/s alatti gépben nem is érdemes gondolkodni, ha valaki komolyan szeretne bányászni, a következő időszakban!
Én amúgy nyitott vagyok mindenre, Bitcoin Meet UP beszélgetés (mint már többször felvetettem) illetve bányászgép fejlesztésben is!
-
-
Kicsit hanyagoltam most ezt a Bitcoin témát.. de még mindig érdekel hogy alakulhat a jövője..
Akkor most ismét megkérdezem kinek lenne kedve a közeljövőben egy Meet UP-hoz?
-
-
válasz
Overlocker #3533 üzenetére
És akkor most valaki nyert 5O%-ot..
Kár hogy nem volt pénzem venni.. mikor 7O dollárnál jártunk..
-
Bitcoin price jumped!
-
-
válasz
Overlocker #3489 üzenetére
Még mindig aktuális a kérdésem..
-
-
-
Nincs kedvetek, egy PH Bitcoin MeetUp-hoz? Eszmét cserélni, stb-stb..
-
Lecsap a kormány a megtakarításokra: oda a kamat negyede!
Mennyire megéri bankszámlán hagyni a pénzt... Marad az arany és a BTC
-
-
Érdekes...esik szinte minden a tőzsdén...az arany esett közel 4%-ot, a BTC pedig 3,5%-es plusszba van..nem akarok itt semmit kombinálni, csak gondoltam megosztom ezt a megfigyelést veletek is
-
-
-
Valaki tud tippet adni most milyen chip fejlesztések mennek, mit lenne érdemes venni, hol nézelődjek? (Bitfury, BFL?..)
Miner fejlesztésbe akarok kezdeni.. Jöhet privátban is!
-
Újabb kormány intézkedések, Emelkedik a telefonadó, drágább lesz a készpénzfelvétel
Én kp-ba vagy bitcoinba fogok kérni minden utalásom, fizetésem, úgy érzem..ezt a lehúzást már
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest