Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karee11
tag
válasz
poffsoft
üzenetére
A PC-Health menüben be volt kapcsolva egy-két dolog, a CPU hűtő leállásánál és hogy egy bizonyos (70°) hőmérsékletnél kikapcsoljon a gép.
Nekem van egy elméletem miszerint ez a hőmérséklet figyelős dolog egy "skála" szerint figyeli pl.: 20°-70° és amikor reggel bekapcsolom a gépet, akkor még le van hűlve 20° alá és ezért elkezd zenélni/szirénázni mivel az a skálán kívül van, de amikor már bootol a windows addigra már felmelegszik...Poffsoft, azért kösz a tanácsot, biztos, hogy nem ott kerestem volna a hibát

-
Karee11
tag
válasz
damondesign
üzenetére
Nagyon tanulságos volt a hozzászólásod, de az én hibámra még mindig nincs megoldás

-
Karee11
tag
-
Karee11
tag
Szevasztok.
Ha már Bios a téma, akkor itt kérdezném meg a következőt, miért van az, hogy néha amikor bekapcsolom a gépet, akkor a szokásos bios "beep" után jön valami zenélés?

Felvettem videóra, hátha ez segít: [link]
Valaki el tudná nekem dönteni, hogy ezek a sípolások rövidek, vagy hosszúak, mivel az alaplap könyvében le van írva, hogy melyik hibát mivel jelez, de sajna lehet én vagyok botfülű és nem tudom eldönteni...
Általában ha már bootol a windows akkor abbahagyja, de addig is itt idegesít
Előre is köszi a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Hardcore café
- Indul a ChatGPT Health
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Posta, csomagküldés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest