Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partició
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy pár kérdésem, amire egyszerűen nem kapok választ senkitől, ezért gondoltam megpróbálkozom itt. Amint láthatjátok újonc vagyok, de nem csak itt, hanem a számítógépek területén is. Van egy gépem, amiben egy Intel Pentium 4 541 3.2 processzor van, egy ASUS P5SD1-FM2-es alaplappal, he nem muszáj a többit nem részletezem, higgyétek el nem sokat vesztetek. 1 éve sajnos konfigként vettem a gépet, Fujitsu-Siemens Scaleo L Edition. Az alaplapról megtudtam, hogy hááátt… szóval nem egy főnyeremény, sőt egy oldalon sem találtam róla érdemleges információt, a Bios frissítésről pedig pláne nem, még az Asus oldalán sincs fent.. Felraktam a gépre az Everest Ultimate Edition 2006 változatát, és itt jön az első problémám. Az érzékelők csak a videokártya, és a HDD hőmérsékletét mutatják, azon kívül semmi mást, az Everest jól van beállítva, az összes OSD érzékelő ikon ki van jelölve, ezt csak azért mondom, mert a szűkebb környezetem, áhh… béna vagy, majd Én beállítom neked alapon, az Everestre gyanakodott. Hozzáteszem pl: az AIDA sem mutat többet. Elkezdtem gyanakodni, hogy esetleg az alaplap lesz a ludas, létezik az, hogy nincsen semmilyen érzékelő rajta? Létezik egyáltalán az, hogy egy alaplap más információkat nem tud megjeleníteni? Ha más nem, de legalább a CPU-t kikellene jelezni, mert ha belépek a Biosban akkor azt ott jelzi, a venti fordulatszámával együtt! Lehet, hogy ez esetleg valami Bios beállítási probléma, pl: nincs engedélyezve? Esetleg a driverel nem stimmel valami? A másik probléma pedig a Bios frissités, nincs valakinek ötlete honnan tudnék egyet beszerezni? Mert akárhogy is kerestem, egyszerűen nem találtam sehol!
A segítségeteket előre is köszönöm…
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest