Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
MySzepi
csendes tag
Szaisztok! Eszméletlen nagy gondban vagyok és beválalós vagyok, segitsetek! Kaptam egy alaplapot, MSI MS-7010-es nem tudok róla sokmindent, nem valami népszerű alaplap, csak a németeknél, bár ott jól működik, nekem egyáltalán nem. Az első problémám az volt vele, hogy szépen összeraktam a ketyerét, rögtön lefagyott mihelyst észrevette hogy 512M ram van benne, kivettem 256al ment, szépen egészen az XP telepitőig. A telepítő kiírt valami BIOS-ban kapcsolható Memória gyorsitó tárat, és árnyékolás problémát. Szépen benéztem a frankó award biosomba, de szó szerint ez a bios ki van herélve, semmi ilyen lehetőség nincs benne. Megpróbáltam egy linuxot felrakni rá, azzal szépen felment és úgy használtam egy darabig. Kerestem új BIOS-t utána, találtam megfrissitettem, annyit értem el vele, hogy most már megy az 512M ramom, és lett egy memória gyorsitó táram amit lehet kapcsolgatni. Kikapcsoltam, raknám fel az XP-t és megint az árnyékolásra utal a telepitő, az megint nincs benne. Sikeresen felkúszot egy Windows Me rá, de nem a legjobb fagyogat állandóan. Szeretném megspécizni a Biosomat, és minden elérhatő kapcsolót funkciót bele rakatni, ebben tudtok segiteni? Előre szólok, a biosom be van hegesztve és a hot swapot nem tom emaitt megcsinálni. Régebben csináltam egy mercury lappal és az frankón ment! Légyszives segitsetek fontos nagyon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Robotporszívók
- Hardcore café
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest