- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MySzepi
csendes tag
Szaisztok! Eszméletlen nagy gondban vagyok és beválalós vagyok, segitsetek! Kaptam egy alaplapot, MSI MS-7010-es nem tudok róla sokmindent, nem valami népszerű alaplap, csak a németeknél, bár ott jól működik, nekem egyáltalán nem. Az első problémám az volt vele, hogy szépen összeraktam a ketyerét, rögtön lefagyott mihelyst észrevette hogy 512M ram van benne, kivettem 256al ment, szépen egészen az XP telepitőig. A telepítő kiírt valami BIOS-ban kapcsolható Memória gyorsitó tárat, és árnyékolás problémát. Szépen benéztem a frankó award biosomba, de szó szerint ez a bios ki van herélve, semmi ilyen lehetőség nincs benne. Megpróbáltam egy linuxot felrakni rá, azzal szépen felment és úgy használtam egy darabig. Kerestem új BIOS-t utána, találtam megfrissitettem, annyit értem el vele, hogy most már megy az 512M ramom, és lett egy memória gyorsitó táram amit lehet kapcsolgatni. Kikapcsoltam, raknám fel az XP-t és megint az árnyékolásra utal a telepitő, az megint nincs benne. Sikeresen felkúszot egy Windows Me rá, de nem a legjobb fagyogat állandóan. Szeretném megspécizni a Biosomat, és minden elérhatő kapcsolót funkciót bele rakatni, ebben tudtok segiteni? Előre szólok, a biosom be van hegesztve és a hot swapot nem tom emaitt megcsinálni. Régebben csináltam egy mercury lappal és az frankón ment! Légyszives segitsetek fontos nagyon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Hibátlan - KINGSTON 16GB 2666MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest