Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajonki1
csendes tag
Sziasztok !! Szeretném, ha valaki segítene. Eladtam, egy vadi új ASUS Crossblade Ranger-t 1 hét próba garival, mivel egy rendezvényen lett nyerve sajnos garancia papír nem volt hozzá. Bontatlan új alaplapról beszélünk. A vevő 1 hónap után rám írt, hogy hibás az alaplap, ami idáig tökéletesen üzemelt. Szerintem ő cseszett el valamit, és most tőlem várja gondolom a megoldást ( pénzt vissza). Ezért kérnék megerősítést, lenne egy sejtésem. A következőt írta 2 felvonásban :
1, Szia,
vásároltam tőled nemrég egy alaplapot.
Mai nappal, egy egyszerű újraindítás után nem hajlandó elfogadni a Kaverit ami benne
van.
20 éve van sz.gépem, a létező összes ismert trükköt bevetettem, de csak nem hajlandó helyesen működni.
A régi alaplapomat is elvettem, azzal szépen megy a CPU, a Ranger pedig hibakódot ad, s lényegében el sem indul, hanem 2 másodpercenként újraindul.
Van rajta hibakód kijelző, az nem ír hibát, hanem egy LED visszajelző diódám is van, egyedül az mutatja hogy a CPU-val van a gondja, s mióta nálam van azzal megy!!!
Ha legalább fizikailag hozzányúltam volna, vagy BIos- frissítést rontottam volna el, de hogy egyik percről a másikra így elmenjen, ez nekem is új.
Holnap hívom az Asus hazai szervizrészlegét, hátha én rontok el mégis valamit.
Annyi lenne a kérésem, hogy azt a garanciapapírt mégiscsak jó lenne beszerezni.
Amúgy eddig nagyon meg voltam vele elégedve, sok kis apró kellemes meglepetést okozott, tuningolni nem fogtam hozzá, alapjáraton üzemelt.2, Ma megvettem a Godavari alapú frissített Kaveri-taz AMD 7870-es Apu-t.
A történet nem változott továbbra sem hajlandó elfogadni egy APU-t sem, képet nem ad sem ezzel sem dedikált VGA-val.
Volt rajta több Bios frissítés, a legújabb is felkerült..Clear CMOS is volt, mondom amit csak tudtam megtettem,
A régi alaplapomban mindkét APU vígan üzemel, s ad képet, van BIOS, minden rendben.
Sajnos az alaplap a hibás, hiába tudok mindent csinálni rajta, még mérni is lehet feszkókat, ehhez már tényleg érteni kéne jobban
, szóval nem tudom mi lehet a gondja, így hogy csak a led jelez vissza bármit is, a Q kódkijelző viszont alaphelyzetben hibamentességet mutat.
Ezen már csak egy szerviz, vagy a forgalmazóhoz visszavitel segíthet.Jelenleg már nincs több ötletem, s lehetőségem hogy tovább belemélyedjek a működésébe.
Akitől átvették a nyereményt ide tudja adni a garancialevelet?Az is lehet hogy nem is hazai forgalmazótól vették?
Kérem segítsen nekem.Mit lehet ilyenkor tenni ? Köszönök minden segítséget !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Energiaital topic
- EAFC 26
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 -bontatlan, 120 hó gari
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- Gigabyte GA-H81N-D2H ITX LGA 1150 alaplap, + i5-4460 processzor
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval nem tudom mi lehet a gondja, így hogy csak a led jelez vissza bármit is, a Q kódkijelző viszont alaphelyzetben hibamentességet mutat.