- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Szerintem kezd inkább formázásal!!!!! Főleg, ha kezdő vagy! Egy új Win táltos módjára repül!!!!
A Biosz frissítést, CSAK AKKOR ÉRDEMES,HA VALAMI FUNKCIÓ NINCS ALAPON A BIOSZBAN. Vagy nem műxik rendesen! De ez utóbbi, már kockázatos, ha a proci,és,/ vagy/ a mem is rossz! -
Balázs74
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene nekem!Új bios kéne a Zida TX810E-s alaplapomhoz,mert lassú nagyon a gépem.Nem biztos,hogy itt van a baj,de kezdő vagyok,nem vágom még.
Hol nézzem,mit tegyek,ha le tudtam tölteni,nem csinálhatok-e nagyobb kárt,mint,ha nem nyúltam volna hozzá,és milyen kínai betűmegjelenítőt akar mindíg feltenni a gépemre mikor letölteni próbálom?Előre is köszönöm. -
lol
senior tag
hátha itt megtalálod > Bővebben: link
-
Sick Boy
őstag
Ugh, van nálam egy TomatoBoard TX810E jelű deszka, de a fenti linkek halottak, tudna valaki nekem hozzá BIOS-t?
Fontos lenne.
Addig is kösz! -
salazol
őstag
Ha egy prociról beszélünk, akkor ez 133 MHz valódi frekveciával megy. De lehet, hogy ez már újabb, nekem Cyrix 166+ jelű volt, az 133 MHz valódi frekin ment, tuningolni annyit tudtam, hogy stabilan ment 166 MHz-en és azt írta ki, Cyrix 200+.
Procim van elfekvőben, de alaplappal együtt fekszik, nem szívesen válnék meg tőle. Egy haver most gondolkodik, hogy jelképes áron elkunyizza tőlem. Ez egy Intel 233MMX, hozzá ATX-es alaplap PC66-os hosszú memóriákhoz. -
SaNyEe
aktív tag
Nem tudsz véletlen valami procit is hozzá vagy, hogy esetleg meddig tudnám húzni a 166-os MMX-es Cyrixet benne? Nem tudom, hogy 16 vagy 64 caches.
A lap Socket7-es. -
SaNyEe
aktív tag
Köszi a gyors reagálást
THX -
salazol
őstag
-
SaNyEe
aktív tag
Hello!
Van egy régi Tomato VX Pro alaplapom amit még 95-ben gyártottak és már egy ideje le volt selejtezve most azonban megint csatasorba állítom de kéne hozzá BIOS.
Valaki tudna segíteni, hogy hol lelhetek rá. Ja és driver is kell Pls help.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Fotó állvány eladó