- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
poffsoft #2789 üzenetére
Live rendszert se enged.
"Bios beállításokban "failsafe settings"?" - BIOS-ban meg nincs semmi ilyesmi. Kb. semmit nem lehet BIOS-ban állítani ennél. vicc.
holnap lesz nálam eszköz, és belenézek a "Motorháztető alá", megpróbálom ki be rakosgatni a ramot, hdd-t.
Meg még Hiren-ről egy diagnosztikát lefuttatni, de ezt se fogja szerintem elindítani.
Androidot próbáltam LIVE-ról, pendriveról, de nem engedte, a legelején megállt és nem ment tovább.... -
aizen92
addikt
válasz
poffsoft #2787 üzenetére
fat formáztam, majd ráraktam a modellnév szerint a fájlt, de nem akarja elindítani. felismeri a fájl és akár órákig csak reading.... reading.
Az a baj, hogy ez a gép, a tulaj mondta volt, már szervizben akksi hiba és kisülés miatt, valszeg hardwares hiba lesz, mert semmit nem akar bebootolni....
Utolsó kisülés óta nem akart bebootolni a windows, szerintem akkor kapott valamit az alaplap. -
aizen92
addikt
van valami bios gond. se windows se androidot nem pakol fel az asus eeepc 1008p-re.
Nem tudok a bios boot menüjében AHCI és IDE mód között váltani, szerintem ezért szakad meg az össze windows verzió telepítése.. van amikor az első újraindítás után nem bootol be. nem értem miért lehet ez.Innen leszedtem a 1008P-ASUS-1101.ROM fájlt. hogyan írjam ki pendrive-ra, hogy felfrissítse a biost???
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Viccrovat
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest