Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flash82
üzenetére
Akkor, vagy elviszed egy olyan ismerősödhöz, akinek van szünetmentese, és nem teljesen analfabéta egy ilyen művelethez, vagy ha ez az opció se járható, akkor egy helyi számtech üzletbe. Ott is megcsinálják, nem egy ökör áráért.
Viszont célszerű lehetőleg mindig a legújabb, vagy ahhoz közeli BIOS-t használni, főleg a legújabb Win 10-es verziókhoz, meg az újabb hardverekhez, sok anomáliát előzhetsz meg vele.
Én pl. már hosszú ideje, csak külső, USB csatlakozású DAC-okat használok, az alaplapi hangkeltő borzalmak helyett, és pár éve jártam úgy, az egyik DAC-al, hogy hiába volt a legújabb driver felrakva, sokszor eldobta a hangot, akadozott, pattogott néha a hang, mígnem felraktam a legújabb BIOST, ami valószínűleg az USB-s csatlakozásokra is hatással volt, mert onnantól vaj simán ment minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Fejhallgatós találkozó
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Canon EOS DSLR topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest