Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Amazon Kindle JailBreak
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duran
tag
Megválaszolom magamnak, hátha valaki rátalál, ha hasonló krízisbe keveredik. A biost a "Flashrom" nevű program dos-os verziójával sikerült helyreállítani. A parancs kicsit macerás, de ez nem checkel nem variál, csak ráflasheli a rom filet az eeprom-ra .. Leírom lépésenként:
1. Dos boot pendrive/cd formázása (Fat/Fat32 filerendszer)
2. Pendrive-ra rá a bios file, illetve a flashrom ([link])
3. Restart, bios alaphelyzetbe állítása (Load default settings)
4. Boot a Pendriveról,
5. Flashrom futtatása : "flashrom -p internal:laptop=this_is_not_a_laptop -w biosfile.rom
6. Ha végzett kikapcsolod a gépet, CMOS reset (elem ki, tápkábel ki 20 másodpercig)
7. Indítsd a gépet és élvezd, hogy működikBár ezt nekem is sokan elmondták, de mégsem hittem nekik, így nem győzöm ismét hangsúlyozni, akinek nincs semmi konkrét oka (inkompatibilitás, instabilitás) biost frissíteni, ne tegye, nem lesz tőle semmi változás az ég egy adta világon. Nekem bő egy hétig keserítette az életemet a sikertelen flash, mire végül sikerült újraéleszteni a gépet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest