- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
bociboci
csendes tag
ujabb gondok a nap alatt...
az alaplap amiben probaltuk ujrairni csak 256k-os biost hasznal az enyem (egyebkent abit nf7) pedig 512k-ot... meg vagyok en aldva rendesen.. :))
bios ujrairo geprol meg nem tudok mert itt altalaban ugy van hogy a garancias cuccokat kuldik vissza bukarestbe es tobbnyire a cegek csak eladassal foglalkoznak meg osszerakjak a gepet :))
mikor vettem az alaplapot elirtak az arat mert azt hittek hogy ez az nf7-s amin van sata + raid +stb es alig tudtam nekik elmagyarazni hogy ez nem az a lap... ugyhogy ennyit ertenek hozza...
ha meg visszaviszem garanciasan akko megint varhatok...
az egesz ugy kezdodott hogy derult egbol villamxcsapas fagyott a gep... csontra... meg el sem jutott neha a win betolteseig es maris kifagyott... akkor eszrevettem hogy a bios hol 1600+ nak ismeri a procit hol masnak... olyan is volt hogy ujrainditaskor leresetalodott... es akkor be akartam allitani hogy cd-rol bootoljon hogy hatha szerencsem van es ujra tudom irni a bios-t... amikor elmentettem a beallitasokat es kiirta hogy ''saving bios, do not power off!'' akkor kifagyott es azota nem indul... mar mindennel probalkoztunk...
azt is megprobaltuk hogy a chipre felirjuk a via chipsetes alaplap biosat... felirtuk es utanna kivancsisagbol backupoltuk... a file meretek nem egyeztek :)) reboot... meg se moccan... lehet kiment a chip... vagy lehet hogy a font emlitett 512 vs 256 a baj... nemtom...
mindenesetre kosz a segitseget... elore is :))
Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest