- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
commando fokozaton szinte lehetetlen kicsinálni Groeder-t. túl nagy a sebzési hatóköre. próbálta már valaki őt kinyírni commando fokozaton?
-
DerStauner
senior tag
újra elkezdtem a játékot, csak most commando szinten. nincsen különösebb gondom eddig semmi ellennel, kivéve a sniper-eket. már egy lövésük is megöl. normal fokozaton azért párat még beléd ereszthettek.
-
DerStauner
senior tag
válasz
Ateszzero
üzenetére
nekem ez a rész elsőre sikerült. olyan volt, hogy már több mint egy órája játszottam a játékkal, és már egy picit untam, és ekkor elérkeztem a könyvtárba (Stadtarchiv), és elkezdett özönleni az ellen. Na gondoltam, ez most sokáig fog tartani, gondoltam, lekapcsolom a szg-t. de mégis elsőre megcsináltam. nem olyan nehéz az.
-
DerStauner
senior tag
játék nálam is kivégezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest