Aktív témák

• Nowhereman

őstag

Den: Szerintem a népek épp elég primitivek voltak hozzá akár 50 éve is, csak akkor kicsivel több volt az önérzetükben az ''ember vagyok'' tudat, amit ma a ''menö vagyok'' tudat kezd kiszoritani. Ez sajnos együtt jár a mindig(legalább is szinte) ''szebb faroktollu domináns egyed''-eket preferálo emberszabásuak(nök) egyenjogusitásával. Röviden: régebben se jutottunk elég magasra az emberré válásban, de hogy a folyamat megfordult az tuti.
    BB: nos annyi, hogy kisgyerekek(8-10év) is ugyanugy ezt tárgyalták ki a buszon másnap, mint a felnöttek többsége. Az egyik jobarátom(kövtárlátogato-fajta) az ujságiroklubbrol állandoan átkapcsolgatott a BB-re - igy alkalmam nyilt(4-5) másodpercnél többet is látni egyhuzamban. Valszeg ti is néztétek. Ez már siker a részükröl! Nem az a lényeg hogy ömledezzen a nép, hogy mennyire szereti, hanem hogy nézzétek! Ez a tipikus Howard Stern effektus: a H.S. rajongok napi 2.5 orát hallgatják, a H.S. gyülölök pedig 3 orát. Az ok:kiváncsi vagyok mi fog történni a müsorban.
    Guest: szerintem a zsido lényegesen tulélöbb fajta: a fanatizmus mellet nekik nem tiltja a vallás a gondolkodást!

Aktív témák