- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Den: Szerintem a népek épp elég primitivek voltak hozzá akár 50 éve is, csak akkor kicsivel több volt az önérzetükben az ''ember vagyok'' tudat, amit ma a ''menö vagyok'' tudat kezd kiszoritani. Ez sajnos együtt jár a mindig(legalább is szinte) ''szebb faroktollu domináns egyed''-eket preferálo emberszabásuak(nök) egyenjogusitásával. Röviden: régebben se jutottunk elég magasra az emberré válásban, de hogy a folyamat megfordult az tuti.
BB: nos annyi, hogy kisgyerekek(8-10év) is ugyanugy ezt tárgyalták ki a buszon másnap, mint a felnöttek többsége. Az egyik jobarátom(kövtárlátogato-fajta) az ujságiroklubbrol állandoan átkapcsolgatott a BB-re - igy alkalmam nyilt(4-5) másodpercnél többet is látni egyhuzamban. Valszeg ti is néztétek. Ez már siker a részükröl! Nem az a lényeg hogy ömledezzen a nép, hogy mennyire szereti, hanem hogy nézzétek! Ez a tipikus Howard Stern effektus: a H.S. rajongok napi 2.5 orát hallgatják, a H.S. gyülölök pedig 3 orát. Az ok:kiváncsi vagyok mi fog történni a müsorban.
Guest: szerintem a zsido lényegesen tulélöbb fajta: a fanatizmus mellet nekik nem tiltja a vallás a gondolkodást!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest