- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Busterftw #55 üzenetére
mondom, nem akarok állást foglalni.
az hogy nekem mi felel meg az esettanulmány, nem statisztika, így következtetések levonására is alkalmatlan. én is az általánosságról beszéltem.
nyilván olyat én se írtam hogy nagy általánosságban teljesen használhatatlan lenne, ez értelemszerűen nem igaz, aki így értelmezte az dolgozzon még egy kicsit a szövegértésén.valóban,
jack of all trades,master of none, nem jó de good enough és ez pedig megfelelő marketing/lobbi háttérrel simán eladható.** ahogy sok egyéb példán látjuk, megfelelő marketing eladja a konkrétan teljesen használhatatlan dolgokat is, de megelőlegezem azt a bizalmat hogy a windows talán nem ez a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest